Arama sonuçları: *

• Users: ArdaTuğlu
  • Content: Konular
  • Order by date
  1. A

Öneri Hangi Satıcıdan Almalıyım

[H3 id='MSI+MPG+346CQRF+X24+monitr+incehesap+itopya+ve+gaming+gen.tr+satyor+sizce+en+gvenilir+olan+hangisi']MSI MPG 346CQRF X24 monitörü incehesap, itopya ve gaming gen.tr satıyor sizce en güvenilir olan hangisi[/H3] yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  2. A

Öneri Asus Tuf a15 cihazıma ssd önerisi

Merhabalar asus tuf a15 cihazım için ssd almayı düşünüyorum 1tb okuma yazma hızları yüksek olan gen4 ve sıcaklık değerleri düşük olan bir model önerebilir misiniz? Bütçe 4000Tl
  3. A

İş bilgisayarı Öneri 15k civarı

15.000 tl civarında pc önerisi yapabilir misiniz. İş yerinde kullanılacak.
  4. A

Öneri 20000 tl arası laptop önerisi

Merhaba 20000 tl civarında üniversite için laptop önerisi istiyorum günlük kullanım için pil ömrü uzun olsun 8 10 saat civarı sağlam olsun ve bilinmedik bir marka olmasın ekran kartının çok iyi olmasına gerek yok 256 veya 512 gb hafıza yeterlidir önerilerinizi bekliyorum teşekkür ederim
  5. A

Öneri Mini klima masa için

Masamın üzerine koymalık mini klima veya soğutucu bakıyorum öneri var mı Bütçe 350tl biraz daha çıkabilirim fiyatın üzerine
  6. A

Öneri Hangi hoparlör daha iyi

https://www.amazon.com.tr/dp/B07BHNRFKC/?tag=amazonsicakfirsatlar-32967-21...
  7. A

Öneri Jbl Go 3 alınır mı ?

Jbl Go 3 alınır mı başka öneri varsa alabilirim
  8. A

Öneri Cs go Envanter Skin önerisi

1000 2000 tl gibi bir bütçem var bütün silahlar için önerisi yapabilir misiniz teşekkürler
  9. A

Yardım Eski F1 oyunlarını oynamak istiyorum (Gamekolik)

Eski F1 oyunlarını oynamak istiyorum ama virüs var mı diye endişe ediyorum gamekolikten alsam olur mu ve hesap gider mi önceden alan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşabilirler mi
  10. A

Öneri Xiaomi mi box s almayı düşünüyorum önerir misiniz

1300tl ye mi box s almayı düşünüyorum 10 yıllık bir Samsung tv var önerir misiniz
  11. A

Yardım Sistemim iRacing kaldırır mı?

İ3 6006U islemci AMD Radeon R5 M330 ekran kartı 12 gb ram iRacingde kaç FPS alır
  12. A

Emilatör Ps3 Oyun indirme

PS3 Emilatörden pcye nasıl Oyun indiririm site var mı
  13. A

Öneri Kulak içi TWS Kulaklık önerisi

1500 tl civarında ios ile uyumlu tws kulak içi kulaklık önerisi
  14. A

Yardım Airpods Pro 2.Nesil alınır mı?

Airpods pro 2. nesil almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar herhangi bir kronik problemi varsa yardımcı olabilirler mi? Eksi ve Artı yönleri nedir
  15. A

Öneri Mekanik, Tuşa özel rgbli klavye önerisi

Mekanik ,tuşa özel rgbli klavye önerisi (Tercihen kablosuz)
  16. A

Öneri Huawei Watch gt 3 mü yoksa Huawei Watch Fit 2 mi

Arada 1000tl fark var telefonum ios herhangi bir eksiklik yaşar mıyım şimdiden hepinize teşekküerler
  17. A

Orta Üst Seviye 11.sınıf Sayısal Ders kitapları önersi

Orta Üst Seviye 11.sınıf Sayısal Ders kitapları önersi
  18. A

Yardım Unreal Engine 4 Hata

F1 Manager Oyununa girmeye çalıştığımda unreal engine 4 crash reporter ekranı geliyor ntdll ve kernel32 hatası veriyor yardımcı olursanız sevinirim.
  19. A

Öneri 2000 TL kulak içi kablosuz kulaklık

2000 TL bütçe biraz fazla olabilir kablosuz kulak içi kulaklık (Anc) Şart ve iPhone uyumlu olması gerekiyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  20. A

Öneri Barkod etiket makinasi tavsiye

Arkadaşlar mağaza için barkod etiket makinasi tavsiye edebilir misiniz
Geri