Arama sonuçları: *

• Users: Samet Akbaş
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

Monster Abra a5 V21.1 Alınır mı

Çoğuna baktım 20k civarına bir tane buldum başka modellere 4gb ekran kartlı olanlar 20-25k
  2. S

Monster Abra a5 V21.1 Alınır mı

İnternette ikinci el bi abra a5 V21.1 buldum 20k civarı alınır mı ?
  3. S

Sleeping Dogs Kapanma Sorunu

Sleeping Dogs'a girip oynamya başlıyorum 10-15 dakika sonrasında oyun çöküyor ekran donuyor sonrasında sleeping dogs cevap vermiyor diyerek oyun kapanıyor bu durumu nasıl çözeriz bilgisi olan arkadaşlar var mı ?
  4. S

Çözüldü✓ Format Sonrası Yaşadığım Hafıza Sorunu

Arkadaşlar bilgisayara yeni format attım ama C diski böyle gözüküyor (format öncesinde hafıza daha yüksekti) bunu nasıl çözerim
  5. S

300 TL Civarı Gamepad Önerisi

https://www.hepsiburada.com/rampage-sg-r218-ps3-pc-x-input-siyah-usb-1-8m-joypad-p-HBV00000KLND1...
  6. S

ucuza fifa almak istiyorum

İnternetteki bazı sitelerde sadece ofline girebileceğin siteler var , EA Play alabilirsin ya da aylık 30-40 bir şey diye hatırlıyorum.
  7. S

gamepower ın klavyesi nasıldır

Kankam bildiğim kadarıyla tam bir fiyat performans klavyesi bazı kişiler sadece biraz ağır diyor. Bence aldığına değer bir ürün , bana sorarsan 3 taksit ile alınabilecek bir ürün . 500-600 TL'ye gamepower almaktansa üstüne biraz daha koyup bunu almak daha iyi. 1676303398...
  8. S

Klavye sıkıntısı çekiyorum

Dostlar Rampage KB-R17 klavyesini almak istiyorum ve ikinci el ürün almayı veya sıfırını almayı düşünüyorum . Ancak sıfır üründe türkçe klavye desteği sağlamıyor , türkçe dil desteği olan klavyeyi nereden bulabilirim ? Önerebileceğiniz 80 lik klavye varsa yardımcı olursanız teşekkür ederim...
  9. S

gamepower ın klavyesi nasıldır

Bildiğim kadarıyla gamepower klavyelerde kısa sürede bir sıkıntı yaşamazsın ama uzun sürede tuş basmama sıkıntısı gibi bir çok şey yaşarsın...
Geri