Arama sonuçları: *

• Users: eraydmrl
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

Bu Sistemi Kaça Satmalıyım Acaba

tek satmıyorum hocam hiçbir problem yok ailevi maddi
  2. E

Bu Sistemi Kaça Satmalıyım Acaba

2-3 ay kullandım hepsi sorunsuz temiz kaça satmalıyım? ASUS TUF Gaming VG27AQML5A – 27” QHD, 300Hz, 0.3ms, Fast IPS, HDMI/DP, ELMB, Type-C, FreeSync & G-Sync destekli monitör ASUS ROG Strix Scope RX – Türkçe Q, RX Red Switch, IP57 suya ve toza dayanıklı Razer Viper V3 Pro Faker Edition – Faker...
  3. E

Sistemim Ne Kadara Satılır?

hocam ben de konu actım kımse cevap vermedi bu sistemi kaçtan satmalıyım 2-3 ay kullandım sadece ASUS TUF Gaming VG27AQML5A – 27” QHD, 300Hz, 0.3ms, Fast IPS, HDMI/DP, ELMB, Type-C, FreeSync & G-Sync destekli monitör ASUS ROG Strix Scope RX – Türkçe Q, RX Red Switch, IP57 suya ve toza...
  4. E

Monitör Klavye Fare Kulaklık + 5070 3x Bu Sistemi Kaçtan Satmalıyım?

Sadece 2-3 ay kullandım hepsi tertemiz. Fatura fiş vs. var. ASUS TUF Gaming VG27AQML5A 27" 300Hz 0.3ms HDMI DP ELMB Type-C Free-Sync G-Sync Pivot HDR10 QHD Fast IPS Gaming Monitör ASUS ROG Strix Scope RX RED Switch IP57 Su Geçirmez ve Toza Dayanıklı Türkçe Optik Mekanik Gaming Klavye...
  5. E

160k 5080 Sistem - Değişmesi gereken parça var mı? [Önceki konu yanlış açıldı]

Fiyat düştüğünde akakceye anında yansıma yapıyor mu? Nereden güncel kontrol edebilirim düştü mü düşmedi mi diye
  6. E

160k 5080 Sistem - Değişmesi gereken parça var mı? [Önceki konu yanlış açıldı]

Vatandan mi alcam anlamadm niye xjdjke Reklam olmasın diye sanirim
  7. E

160k 5080 Sistem - Değişmesi gereken parça var mı?

Pekala konuyu görmezden gelin şuan yazamam tekrar olusturcam daha sonra bozulmuş linkler
  8. E

Hocam şuan duzeltemem hastanedeyim ameliyat sonucu bekliyordum babamın konuyu nerden silebilirim daha sonra tekrar olusturcam
  9. E

Hocam düzeltiyorum hepsini hemen
  10. E

Anakart: https://www.hepsiburada.com/asus-ro...fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&v=1.12.5 İşlemci: https://www.akakce.com/islemci/en-ucuz-amd-ryzen-7-9800x3d-sekiz-cekirdek-4-7-ghz-fiyati,812013733.html Ram: https://www.itopya.com/lexar-32gb-2...z-cl30-xmpexpo-ddr5-siyah-dual-kit-ram_u32087...
  11. E

150k Hazır Sistem Önerisi - Teşekkürler.

Hocam evet fakat 4k oledler tuzlu biraz pahalı :))
  12. E

Hocam zaten 5080 alıyorum 4kyi da tercih etmiyorum FPS oyuncusu olduğum için ve 4k oled monitörler çok pahalı bütçe yetmiyor 5080 li sistemle kombinlemeye
  13. E

Hocam size ve herkese çok teşekkür ederim sistem kafamda oluştu. Bu parçaları birleştirmesi için güvenilir bir elektronikci de buldum mu tamamdır 😅
  14. E

Hocam 4k aşırıya kaçar gibi ya. 2k yeterli. Bulanıklık sorununu cozemeyecegim gibi ama doğru muyum. Ya alışacam mecbur 2k oynamaya ya da 2k-1080p geçişli monitör var mı az önce dediğiniz gibi.
  15. E

Yani bulanık oluyordu çözünürlüğü 1080'e alınca. Asisti bilindik bi modeliydi ya.
  16. E

Bütçeyi hallederim problem yok. Arkadaşımın monitörü 2kydi. CS apex Pubg 2k da oynanmıyordu denedim. 1080 e alınca da ekran bulaniklasiyor sebebini asla anlamadim
  17. E

Tamamdir ben ssdyi kısıp bu sistemi alacagim çok çok teşekkür ediyorum. Bir konuda daha vaktiniz varsa fikrinize ihtiyacım var. Monitör konusu. Hertz MS falan oralar bende fakat kadar veremedigim nokta şu oled mi alayım bir ikincisi ben 2k mi almalıyım. Genelde FPS oynuyorum ve 2k biraz yüksek...
  18. E

Hocam ssd 1 yeter şuan için ilerde yukseltirim. Ekran kartı konusunda hala için rahat etmedi palit inno zotac falan almak mı az bişey ekleyip MSI asuslu olana mi çevirmek tek farkı soğutması ise sogutma önemli değil mi. Hava soğutma istemiyorum sıvı soğutma kalsın. Anakart da PSU da kalsın...
  19. E

Revize işi noldu hocam 😅 bakıyorum kasaya
Geri