Arama sonuçları: *

1. Maliketh The Black Blade

Ekran kartı oyunda 78 dereceye çıkıyor

Sorun olmaz hocam, yaz sıcağında 85 üstü olursa, undervolt yaparsınız. MSI Afterburner üzerinden yapılabilir. 1777325024 [H3 id='GPU+Undervolt+Rehberi+Daha+stikrarl+ve+Performansl+Bir+Ekran+Kart+link+atamadm+youtube+bunu+kopyalayn+Mv+deerini+925+yapn+66+stn+grmez.+2+Fps+kaybn+olur']GPU Undervolt...
  2. Maliketh The Black Blade

Ekran kartı oyunda 78 dereceye çıkıyor

Sorun olmaz hocam, zaten Vnetus giriş seviyesi bir model. Mühendislikte serin çalışma tabii daha iyi, fakat bunlar marka ve son kullanıcı memnuniyeti adına yapılan çalışmalar. Örn: 55 derece GPU ile 70-75 arası bir fark yok! Benim kullandığım model 63 geçmemesi tek faydası fan ömrü! 1777323380...
  3. Maliketh The Black Blade

🔥İndirim Asus ROG Strix OLED XG27AQDMGR W 27999 TL

Alınır mı dostlar? Asus ROG öneriniz varsa alabilirim, Yorumlarımı paylaşırım sizlerle.
  4. Maliketh The Black Blade

🔥İndirim ASUS TUF RTX5080 89.424 TL 6-9 TAKSİT

Rog Astral- MSI Vanguard- İgame vulcan- MSI Suprim x dahası var ama en iyi soğutması olanlar bunlar, kısaca başları çekiyorlar. Palit-inno-Gainward, hepsi iyi Ventus ve Gigabyt giriş modelleri hariç. Hepsi iyi bence.
  5. Maliketh The Black Blade

Aile paylaşımı yapacak var mı

Bizim ailede boş yer olsa sizi alırdım. 2K dan fazla oyun var :D
  6. Maliketh The Black Blade

Yardım Ryzen 7 5800h 16 GB RAM RTX 3050 4GB ROG G15

Arkadaşlar hayırlı geceler, başlıkta belirttiğim ürünü arkadaşıma hediye aldım. 23.000 TL 2. ders çalışacak ve film filan izleyen biri. Sistemi full ROG olduğundan böyle bir şey aldım. Sizce nasıl?
  7. Maliketh The Black Blade

Çözüldü✓ Rx 580 8gb aldım anormal serin

Hocam uygun mu meselesi biraz değişken, GTX 1060 1 ay önce 6 GB aldım. 3300 TL max 64 derece görüyordu. Bence mining AMD kartları pahalı gibi.
  8. Maliketh The Black Blade

Çözüldü✓ Rx 580 8gb aldım anormal serin

''Custom'' olmuş :) verileri doğru okumuyor olabilir.
  9. Maliketh The Black Blade

Öneri OLED MONİTÖR ÖNERİSİ?

İyi akşamlar arkadaşlar, Asus ROG önceliğim olacak şekilde OLED monitör öneriniz var mı? 1440P olursa sevirim...
  10. Maliketh The Black Blade

Çözüldü✓ COLORFUL Markası Nasıl Anakart Alacam Yardım Ederseniz Sevinirim.

Değişti hocam, siz yaşamazsınız belki! Bence üzülmeyin. Diğer marka anakartlar da ''ErP'' ayarı var. Onu açınca pc kapanınca usb gişirlerinin gücünü kesiyor. Colorful anakart kesmiyordu, kesme işlemini yaptık gibi oldu bu sefer açılış sırasında pc fanları son hızda çalıyor yaptığımız fan...
  11. Maliketh The Black Blade

Çözüldü✓ COLORFUL Markası Nasıl Anakart Alacam Yardım Ederseniz Sevinirim.

Hocam okudum, bir arkadaş için colorful BATTLE-AX B760M-K V20 almıştım, kabus gibi bir deneyimdi ondan sordum D:
  12. Maliketh The Black Blade

2.ELDE BU FİYATA BU KART ALINIR MI ?

O kadar paraya %85-90 ihtimalle mining kartı, evet bakım zamanında olsa neyse! Fakat öylede değil, 3070 rog almıştım adam mining yapıldı demişti dürüstçe. Bakım içini açtım. İçi nemlenmiş:(
  13. Maliketh The Black Blade

Fazla mi verdik rame

Şu fiyatlara bakınca çok şaşırıyorum:( 9-10 ay önce 3200 32 gb Ram almıştım.
  14. Maliketh The Black Blade

600-650w psu onerisi

Ucuz olan hazır sistem, kasa ile gelen modelden sökülme.
  15. Maliketh The Black Blade

🔥İndirim KASA İNDİRİMLERİ SON 5 AYIN EN DÜŞÜK FİYATLARI

https://www.hepsiburada.com/corsair-480t-rgb-airflow-temperli-cam-midtower-siyah-cc-9011272-ww-p-HBCV00007705PQ?magaza=Hepsiburada&utm_source=akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=
  16. Maliketh The Black Blade

Çözüldü✓ 8k ya msi gtx 1070 ti alınır mı

12v kanalında 360w veren psu ile 2 yıl kullandım. No name olmadığı sürece sorun yok çok düşük güç tüketimi var.
  17. Maliketh The Black Blade

❌İndirim Bitti! COLORFUL iGame GeForce RTX 5070 Ultra W OC 33,999 TL

Dostlarım 5070 Ti vulcan kullanıyorum. Genelde Rog, suprim markalar kullanan biri olarak. Gainward Phoenix ve colorful yeni favori markalarima girdi.
  18. Maliketh The Black Blade

Çözüldü✓ İ5 9600K RTX 5060 Tİ 16GB Darboğaz Olur mu

i5 9400F 5070 Tİ biri kullanmıştım kısa süreliğine, Rdr2 1440P dışında hepsinde inanılmaz darboğaz yaşadım. 1080p CPU tabanlı oyunlarda çok yaşarsınız, fakat tek oyunculu oyunlarda fazla olmaz 1440p için konusuyorum.
  19. Maliketh The Black Blade

Yardım ASUS ROG STRİX G513 Rtx3050 R7 4800h alınır mı?

Teşekkürler, hiç müdahale edilmemiş ondan heves ettim. Ezik, çizik vs. yok.
Geri