Arama sonuçları: *

• Users: LuffyZenq
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. L

Lossles Scaling Rustta ban yer mi?

Başlıkta yazdığım gibi rustta düşük fps alıyorum ve losseles scaling kullanmak istiyorum fakat ban yer miyim ve ban yemezsem losseles scaling'de hangi ayarları kullanmalıyım.
  2. L

Öneri İnternete bağlanamıyorum

Bilgisayarı açtığımda bazen bağlanıyor bazen bağlanmıyor. Bu durumu nasıl düzeltebilirim.
  3. L

Sistem çalışıyor ama monitöre görüntü gitmiyor

Mavi (P) ışığı yanıp yanıp sönüyor bilgisayarı yeni aldım hiç açmadım açınca fanlar falan çalışıyor ama monitörü açınca stanby mode diyor.
  4. L

Donanım Arşivi GT-2 tekrar stoklara gelir mi

Bu kaç gün sonra alabilecem muhtemelen o zamana kadar stoklar bitier mı biterse tekrar stok gelir mi
  5. L

3K monitör önerir misiniz

3k yı geçmeyecek şekilde oyuncu monitörü önerisi
  6. L

10000 TL Sistem öneri

Uzun süredir bilgasyar almayı düşünüyorum. Şuan almalı mıyım daha da beklemeli miyim veya hangi sistemi alabilirim?
  7. L

2kya monitör önerir misiniz?

Link atar mısın çok asmiyorsa alabilirim
  8. L

2kya monitör önerir misiniz?

Oyun için bir monitör arıyorum 2kyı çok geçmezse iyi olur şimdiden teşekkürler.
  9. L

Bu sistem alınmalı mı?

https://www.itopya.com/bbl-turkoamd-ryzen-3-4100msi-radeon-rx-6500-xt-mech-2x-4g-oc8gb-ddr4480gb-ssdgaming-bilgisayar_h19704 Bu sistemi almayı düşünüyorum GG6 ya yetişemedim sadece sistemin işlemcisini değiştirdim ( Ryzen 5 5500 ) ve anakart kötü gibi bir sorun çıkarır mı?
  10. L

i3 12100f 1660 super alını mı?

https://www.itopya.com/bbl-paura-intel-core-i3-10100fgigabyte-geforce-rtx-2060-d6-6gb16gb-ddr4480gb-ssdgeforce-rtx-ray_h19705 Sistem bu benim çok bilgim yok iyi gibi daha iyisini biliyorsanız çekinmeden yazın
  11. L

Çözüldü✓ 8-9k arası pc tavsiyesi

Sanırım öyle yapcam çünkü biraz fazla verip daha iyisini almak daha mantıklı geliyor öneri için sağol
  12. L

Yeni Bilgisayar alacağım nasıl kurabilirim

İzledim ama çok bir şey anlamadım böyle şeylerde çok bilgim yok sadece açıp oyunumu oynamak istiyorum
  13. L

PC Hocası GG6 aldım
  14. L

Bir bilgisayar aldım gelince nasıl kurulumunu yapabilirim detaylı bir şekilde anlayabilen olursa sevinirim.
  15. L

Çözüldü✓ 8-9k arası pc tavsiyesi

Bütçem 8-9k bu fiyata ortalama bir sistem önerisi yaparsanız sevinirim
Geri