Arama sonuçları: *

• Users: spakando
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. spakando

Hangi HAWK koltuğunu Almalıyım ?

1.5 yıl hawk fab v1 kullandım, ilk başlarda süngeri mekanizması falan iyiydi daha sonralarında mekanizmasının bakımını yaptım ama çıkan sesleri ve sabitlenen yerde kalmama problemleri devam etmişti. Süngeride biraz çabuk sönüyor bu fiyatlarda biraz daha kaliteli ofis koltukları denenebilir.
  2. spakando

Öneri Lenovo Thinkpad E15 alınır mı?

Kurumsaldaki çoğu firmanın kullandığı cihazlardan ben memnun olmayan görmedim açıkcası önceki işyerinde e14 modelini kullanıyordum, klavyesi ile uzun sürea yazı yazmak eğlenceli hale geliyordu :D Alınır.
  3. spakando

HAWK oyuncu koltuklarında %27 indirim!

Hawk Fav V1 modelini kullanıyorum gayet iyi ve rahat kumaş olduğu için terletme falanda olmuyor.
  4. spakando

Steel Seriees QCK+ Mouse Pad

Aynısını bende kullanıyorum, kullanıma bağlı olarak zamanla yıpranma durumu olabilir belki. Şuana kadar kirlenme ve yıpranma gibi bişey olmadı. Haftasonları hariç günde 15 16 saate varan süreler bilgisayar başında aktif olarak kullanıyorum.
  5. spakando

Öneri Bu Site güvenilir mi?

maximum kartın mobil uygulamasında entegre bi uygulama diye biliyorum, ama hiç kullanmadım.
  6. spakando

geniş pc masası öneri yapar mısınız ?

https://www.ikea.com/om/en/p/trotten-underframe-for-table-top-white-30474752/ İkeadaki bu modele bakabilirsin fırsat köşesinde olabiliyor normal fiyatıda 2300TL civarındaydı. Tr sitesinde satışta olmadığı için bu linki attım.
  7. spakando

Ryzen 7 3700X vs Ryzen 5 5600 Hangisi Daha İyidir?

r5 5600
  8. spakando

Sizce DELL mi LENOVO mı?

lenovo daha iyidir
  9. spakando

Bilgisayarımı satmaya karar verdim ama?

İkinci el piyasası tuhaf sonuçta ondan dolayı olabilitesi var bence.
  10. spakando

Bilgisayarımı satmaya karar verdim ama?

12K-13K gibi olabilir sanırım.
  11. spakando

RYZEN 5 5600X mi İNTEL CORE İ5 12400F mi?

5600 iyidir
  12. spakando

Çözüldü✓ Topladığım pc hakkında yorum istiyorum

Ram Ram olarak bundan 2 tane alabilirsin.
Geri