Arama sonuçları: *

• Users: Sülos
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

🔥İndirim Dersar Saç Kurutma Makinesi 999₺!

marka düzgün bişey mi kanka kullandın mı anneme hediye alabilirim
  2. S

Dmarketten Visa kart ile Para çekme işlemi

Doğru dedin ticket açtım şimdi yinede alan varsa konuya yorum yapsın da bilelim
  3. S

Anlık gelişti düşünmeden yaptım hata bende zaten. Belki uykuluydum hatırlamıyorum :D
  4. S

Bıçağımı sattım ve ya Visa kartlara çekme özelliğini gördüm. Kimliğimi onaylayıp kart bilgilerini girdim ve onayladım. 10 dakika süre gözüktü ve 20 30 saniye içinde işlem tammalandı dedi. SSS kısmına baktım 7 gün içinde yatar ama Kara para aklama işlemine benzetersek geçte yatırabiliriz...
  5. S

2 Büyük Boy Pizza 300TL - Pasaport Pizza - Migros Yemek

ilk kez kullandım diye mi bilmiyorumda 300 tl indirimle 2 orta 2 ketçap 1 sufle söyledim 250 tuttu ama 6 ketçap 4 mayonez geldi boşuna almış gibi oldum ketçapı :D ortadan accık büyük diyim pizzaya orta işte ama kesinlikle fiyatına değer zaten yanına sufle söylemiştim ekstra oldu. 250tl üstü...
  6. S

❌İndirim Bitti! Tangzu Wan'er Sg II Red Lion Edition 1999₺

kanka link atsana bulamadım satıcısını
  7. S

🔥İndirim PG27UCDM 4K 240Hz Oled 48.590₺(Amazon Depo)

düzeltme pardon bitmemiş
  8. S

❌İndirim Bitti! Trendyol Yemek 400TL 250TL Kupon Kodu

5dk ile kaçırdım ya
  9. S

🔥HANGİ ÜRÜNDE İNDİRİM İSTİYORSUNUZ? YAPTIRALIM⚡️

[H3 id='Dell+Alienware+AW2523HF+24.5+0.5+ms+Full+HD+Pivot+IPS+360+Hz+Oyuncu+Monitr+istiyoruuuuz+DDD']Dell Alienware AW2523HF 24.5" 0.5 ms Full HD Pivot IPS 360 Hz Oyuncu Monitörü istiyoruuuuz :DDD[/H3]
  10. S

🔥İndirim 🔥i5-14400F / 16 GB RAM / RTX 5060 / 512GB M2 SSD (39.799 TL) 🔥

26kya satılması gerek bu pcnin şu fiyata bak sen mi satıyon dayı paylaşmışsın
  11. S

A520m a pro anakart yeni üyelikte ilk siparişe özel 1900 TL'ye geliyor

beyler geçen ay bunlar 1500tlden başlıyordu şimdiki fiyatlar saçmalık ben pc alcaktım almıyorum bu fiyatada önermem
  12. S

Temudan bişe alınır mı?

ayrıca sahte yorumlar var yorumlara bak. sadece çevirilerek yazılması mümkün olmayan yorumları dikkate al.
  13. S

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Neyseki siyahi beklemeyip beyazi almisim keske iki beyaz alsaydimda satip 1 tane siyah alsaydim.
  14. S

Yardım Temu kredi iadesi nedir?

Hocam gidip al değilde başla bir şey yazmamız gerekiyordu o kelimeleri yazabilir misin unuttum alamıyorum
  15. S

🔥İndirim HangiKredi Finansal Rapor Ücretsiz

eyvallah kanka ne isime yarar bilmesemde baktim ahsgdashkjgdhasghsd
  16. S

15 tane beyaz stoğu geldi bitmesi 5 dakika sürmedi fjsşjdşsndşshdis siyah gelse alıcam beyaz isteyenler f5 leyin
  17. S

beyler ekstra stok olarak sıyah hıç geldi mi ya siyah bekliyorum beyazı almak istemiyorum :(((((
  18. S

Google barına sağ tıklayıp büyük ekran yapılmıyor

haaa ben tam ekrana almak istiyordum tam ekran sanmıştım eyvallah kanka sağolasın
  19. S

Google barına sağ tıklayıp büyük ekran yapılmıyor

bir şeyleri sorgulamaya başladım ve hayatım boyunca hiç şu ekranı kapla yazısının açık olduğunu görmedim. Bunun açılımını öğrendiğim gibi yeni yaşıma giricem help.
Geri