Arama sonuçları: *

• Users: Osezi
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Osezi

Çözüldü✓ Bilgisayar ve monitör tavsiyesi

Dostum işlemciyi i5 11600k alıp 3060ti'a düşsem nasıl olur? 1655583729 Dostlarım ilk attığı sistemi almaya karar verdim teşekkürler herekese seviliyorsunuz
  2. Osezi

mouse ile 8* ss yaptım diyorum coni
  3. Osezi

buda çok cazip şuan işe başlayıp iki pc toplayasım geldi allak bullak oldum
  4. Osezi

şuan çok aklımı çeldin bak ömürlük kart hemde ucuz işlemine göre alabilirim
  5. Osezi

3090'ın rakibi bunu alırsam amd işlemcide alırım yanında
  6. Osezi

öyle diyorsan :LOL: intel işlemciler ile aram çok uzak hiç bilmiyorum ahaha peki bakalım sistemi yavaş yavaş indirimlerle toplarım
  7. Osezi

Ekran kartı benim için gayet iyi hatta aşar bile :ROFLMAO: fakat 3060ti'a düşüp güç kaynağını gold+ yapmayı tercih ederim güvenilirlik açısından 3060ti için 650w yetiyordu sanırım İşlemci olarak intelden hiç anlamıyorum o yüzden şöyle bir sorum var cache belleği ne kadar bu işlemcinin? rekabetçi...
  8. Osezi

Bu sistem God of War'ı 15FPS oynatır mı? :D

İnternetin iyiyse Geforce NOW öneririm :ROFLMAO:
  9. Osezi

Osu gibi çok hızlı oyunlar oynuyorum uzun süredir o yüzden msimin düşük olması taraftarıyım 🤣 ve nvidia kesinlikle yazılım açısındanda çook çook daha iyi ayrıca bildiğin gibi yine studio özellikleri
  10. Osezi

Ya ben biraz ön yargılıyım NVIDIA Refleks gibi bir teknoloji var sonuçta ve bu gecikme oranını çok düşürüyor ayrıca 3060 ve üstü ekran kartlarının sağladığı studio özellikleride çok cazip intel işlemci konusunda sıkıntı yok RGB'nin bir önemi yok benim için sonuçta kasamı görmüyorum
  11. Osezi

(Başlamadan önce not bütçe 30k ama klavye ve mouse gibi şeyleri çoktan seçtim ve bütçe net olarak 27.7k) (İlla hepsini kullanmayalım lütfen arkadaşlar 😆 bu benim max çıkabileceğim fiyat çünkü) Kasa İyi günler :) Dostlarım benim işim yazılım geliştirmek ayrıca oyun oynamayı çok seviyorum daha çok...
  12. Osezi

Güvenli interneti iptal etmenin eksileri neler

İyi günler :) Eksisi yok benim bildiğim kadarıyla bu çocuklar için bir filtreleme yaşlarına uygun şeyler görsünler diye :confused: ama ne yazık ki Youtube videoları diye bir şey var çocuklar her türlü kötü etkileniyor. Güvenli internet oldukça lol felanda giremiyorsun haberin olsun :giggle:
  13. Osezi

Çözüldü✓ Bu hazır sistemi almalı mıyım fiyatı iyi mi?

ahaha tabi ki ama işimi görecek bir sistem daha ucuz olursa o zaman onu tercih ederim tabi ki
  14. Osezi

Peki o zaman herkesin ortak kararı olduğuna göre " alınmaz " konu çözülmüştür akşama 30bin bütçe ile yeni bir konu açarım çok teşekkür ediyorum cevaplayan herkese
  15. Osezi

Tabi haklısın fakat istediğim parçalar bunlar ve kendim bir şeyler denedim bunun kalitesi ne olur onu merak ediyorum birazda
  16. Osezi

RX serisi ekran kartlarından bahsediyorsan onlar cidden istemediğim şeyler 3060'ın verdiği avantajları çok seviyorum.
  17. Osezi

Dostum hangi soruma hayır 😄
  18. Osezi

İyi günler :) Dostlarım bu hazır sistemi almayı düşünüyorum bu sistemde hem oyun oynayacağım hem de günlük çok abartı olmayan yazılım işlemlerimi halledeceğim belki ilerde oyun yapma işine girerim sizce - Sistem bileşenleri nasıl ? - Sistemin fiyatı bileşenlerine göre uygun mu? - Sistem...
  19. Osezi

RDR2 150 TL ALİNİRMİ yada yaz indiriminde 120 100 dusermi

İyi günler :) İndirimli fiyatlar çok absürt durumlar olmadıkça sürekli aynı indirimli fiyata düşer :( çok acelen yoksa şansını deneyip yaz indirimi bekleyebilirsin :blobdance: Tahmini 5 gün sonra yaz indirimi gelir :giggle: (NOT : Dikkat et RDR2 yaz indiriminde indirime girmeyebilir 😓) Oyun...
  20. Osezi

Flasha windows atma niye bu kadar uzun sürüyor

İyi günler :) Dostum bu senin sisteminin gücüne ve sağlığına bağlı bir süreç ;)
Geri