Arama sonuçları: *

• Users: allegg
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

NVIDIA Driver Güncellemesi Sorunu

DDU ile temizliyorum bütün her şeyi, Bilgisayar yeniden başlayınca 2 dakika sonra kendi otomatik bir sürücü kuruyor sanırım. Ekran gidip geliyor ve ekran kartını görmeye başlıyor. Fakat işte dediğiniz sürücüleri kurunca bozuluyor. Çözümü henüz yok sanırım..
  2. A

Hani USB bellek takarsın input output sesleri gelir ya dındınının diye. Güncelleme bitince input sesi geliyor sonra output sesi geliyor aygıt çıkarılmış gibi. Ondan sonra görmemeye başlıyor ekran kartını.
  3. A

Yok abi ne yazık ki :D Kafayı yemek üzereyim. Neden kaynaklanıyor olabilir en ufak bir fikrim de yok saçma sapan bir durum yahu.
  4. A

Şaka gibi. Silip temiz kurulum yaptım. Dediğin gibi siteden indirdim. Kurdu vs. sonra gelen hata.. Ne yapacağız anlamadım ki. Güncel olmayan sürücüyle çalışacak herhalde bu gidişle..
  5. A

Arkadaşlar merhaba, Ryzen 5 5600 NVIDIA 3060Ti'lı bi bilgisayara sahibim. Dün akşam GeForce Experince üzerinden yayımlanan bir güncelleme ile ekran kartımı güncellemek istedim. Güncellemeyi yapıyorum, tamamlanıyor fakat güncellemeden sonra bilgisayar ekran kartını görmemeye başlıyor. 240 Hz...
  6. A

Ryzen 5 5600 & Zotac 8GB 3060TI'ya ek tavsiyeler

Selamlar, Sinerji'de yer alan Koios sistemine ek bazı parçalar alarak şöyle bir şey topladım; Ryzen 5 5600 MSI B550M PRO-VDH Corsair 16GB(2x8) Vengeance RGB PRO 3200mhz CL16 Zotac GeForce RTX 3060 Ti Twin Edge 8GB Cooler Master MasterBox TD500 650W 80+ ARGB Kasa hakkında yorumlarınız nedir...
Geri