Arama sonuçları: *

• Users: musabtscgl
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. musabtscgl

10.000 Tl Giriş Sınıfı Dağ Bisikleti Önerisi

Kadro boyu ne oluyo tam olarak ?
  2. musabtscgl

Biraz 1.80 boyundayım bisikleti böyle hızlı tempolarla kullanmayı seviyorum ve bizim buralar biraz engebeli 29 daha mantıklı olur mu 1689184227...
  3. musabtscgl

10.000 tl'ye (biraz aşabilir) giriş seviyesi genel olarak şehirde ama engebeli yerlerde kullanmalık bisiklet önermenizi istiyorum. Benim aklımda şuan kron xc 150 var . Bu arada baktığımda 27.5 29 gibi jant seçenekleri vardı bunların farkı tam olarak nedir ?
  4. musabtscgl

Aliexpressten Anime Figürü Alınır Mı?

Hiçbir sıkıntı yaşamadım ptt kargo ile 1,5 haftada geldi baya da kaliteli ve sağlam duruyor Benim tavsiyem satıcıyı araştır
  5. musabtscgl

Anladım dostum aliexpresste zaten bildiğim kadarıyla orijinal figür çok az sayıda herneyse elime ulaştığında isterseniz güncellerim konuyu
  6. musabtscgl

Dediğim gibi yorumlarda 1 tane kötü yorum var o da eksik parça satıcıya da yazdım sıkıntı olmaz dedi sence alınır mı?
  7. musabtscgl

Beyler önceden aliexpressten alışveriş yapanlar yazsa daha iyi olur kırık geldi mi filan 1684481259 Dostum sen önceden hiç figür alışverişi yaptın mı aliexpressten 1684481314 Gördüğüm 2 kötü yorumdan 1.si kılıcı olmadan gelmiş 2.si ayakları tabana sabitlenmemiş tam olarak
  8. musabtscgl

Öncelikle anime figürü almak istiyorum koleksiyonluk falan değil masamda dekor olarak. Şehrimdeki birkaç yeri gezdim internette araştırdım ve en sonunda yurtdışından almanın en mantıklısı olduğuna karar verdim peki aliexpressten anime figürü almak istesem bir sıkıntı çıkarmı ? Almayı düşündüğüm...
  9. musabtscgl

Laptopum Ne Kadar Eder

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-dizustu-notebook-dell-g15-5515-f1900-amd-ryzen-7-5800h-1092436277/detay bu benim laptop alalı 9 ay filan oldu tertemiz , sizce bunu 2.elden satma fiyatı ne kadar olmalı, yarın bilgisayarcı ya satmak için gidicem fiyatını...
  10. musabtscgl

FORZA HORİZON 5 GAMEPAD ÇALIŞMIYOR

Pc xbox üzerinden forza horizon 5 oynuyorum , logitech f310 gamepad aldım ,gamepadi takıp oyuna girdiğimde çalışmıyor bunu kullanabilmemin bir yolu varmıdır ?
  11. musabtscgl

900 TL mekanik klavye önerisi

Hepsi vergilerle çok pahalı oluyo ya rk61 eski versiyon yada bu arkadaşın dediği HP omenı alabilirim biraz arttırıp sizce hangisi
  12. musabtscgl

1656931176 Böyle grup alışveriş diye bir şey var oradan alınca daha ucuza geliyor niye 1656931319 Ha bide senin attığın yenilenmiş halı vergilerle çok fazla oluyo bu yenilenmenin Halide iyi midir?
  13. musabtscgl

Onu anladım da grup yerinden alınca daha ucuza geliyo niye
  14. musabtscgl

Blue switchmis görmedim blue switch sevmiyorum yinede teşekkürler
  15. musabtscgl

Link atarmısın
  16. musabtscgl

Güzel gözüküyoda şuana kadar hiç yurtdışından alışveriş yapmadım bilmiyorum vergiler neye göre belli oluyor
  17. musabtscgl

900 TL mekanik klavye bütçeyi aşamam bekliyorum önerileri
  18. musabtscgl

Babam itopyaya dolandırıcı diyo inandıramıyorum napabilirm

Neyse herkese teşekkürler kapatıyorum konuyu
  19. musabtscgl

Abi cidden anlamıyorum eski kafalı birisi birazda harbi yeter artık
  20. musabtscgl

Maalesef gidemeyiz