Arama sonuçları: *

• Users: Resha1907
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Resha1907

Molecule pc Donanim Arşi̇vi̇ Sistem Kargo Tarihi

Merhaba 2 gündür bugün yarın diyerek beklemekteyim malesef dün de kargoya verilmedi...bugün sabah aradım bugün kargoya verileceği söylendi.dünde aynı şekilde neye inanalım bilmiyorum...
  2. Resha1907

DA M1 almalı mıyım ?

Ben hala kargolanmasını bekliyorum ... hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan
  3. Resha1907

DA-m1 molecul PC Kargolama sorunu

Şikayet vara yazsak ne olacak bildiğin dolandırıldığımı düşünmekteyim açıkcası.siparişlerinde birçok kişi mağdur durumda..16-17 sinde sipariş verenlerin kargoları teslim edilmiş.20 si.pazartesi sipariş veren birkişinin kargosu yola dahi çıkmamış herkesde aynı.. herkese aynı bahane uyduruluyor...
  4. Resha1907

DA-m1 molecul PC Kargolama sorunu

20.06.2022 tarihinde saat 09:30 da sipariş verdim.siparişim 11 gibi onaylandıktan sonra email olarak tarafıma siparişimin alındiğıyla ilgili email geldi. Kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapıp ödeme yapmama rağmen siparisler kısmında ürünüm gözükmüyor.Bugün 23 ü sistem le ilgili ne bilgi var ne...
  5. Resha1907

DA M1 almalı mıyım ?

Malesef stok bitti kardeşim 11.299 TL iyi rakamdı.ancak şuan ki fiyat yüksek olduğundan almaya değmez.o fiyata daha iyi alabilirsiniz..ek olarak molekül den birdaha hayatta bir ürün satın alımı gerçeklestirmem.pazartesiden beridir ürünün kargoya verilmesini beklemekteyim ,canlı destek desen boş...
  6. Resha1907

🔥 King 12 - Itopya Yeni Ayın Sistemi

Molecülden alacağıma keşke biraz daha bekleseydim ,tam bir rezillik yaşıyoruz..
  7. Resha1907

Ben saat 17:50 de aradım ürünlerin Perşembe verilmez ise cuma günü verileceğinden bahsetti.yoğunluk varmış vs. sipariş numarası bile istemeden böyle birşeyler söylediler.kafalarına göre gönderim süresi veya kargolama süresi belirtiyorlar.20 sinde sipariş vermişim cuma günü gönderse haftaya...
  8. Resha1907

Gaming.Gen.Tr Mağazında Hırsızlık Olayı Yaşandı! - Geçmiş Olsun

Geçmiş olsun ,şişman olan bu işten anlıyor gibi hareketleri.yalnız anlamadıkları şey bu arkadaşlar illahaki yakalanacaklar.eskisi gibi değil artık.10 gün öncesinin MOBESE kayıtlarına bile erisildiginin bilgisi yok galiba bu acizlerde...nokta atışı geriye dönük komple yakalanacaklardır...
  9. Resha1907

Ben sistem üzerindende takip edemiyorum malesef siparişlerim kısmında da çıkmıyor sadece email olarak sipariş hazırlanıyor diye email geldi okadar.kargo firması kargo numarası oluşturacaktır diye düşünüyorum.yarin birdaha soracağım anlaşılan..
  10. Resha1907

Pazartesi günü saat 11:00 da sipariş verdim bugün çarşamba hala bir hareket yok.. umarım kargolama süreci ile ilgili bir sorun yaşamayız.dediginiz gibi hazır bir sistem ise ve önceden kurulum gerceklestirildiyse paketlemek 3 gün veya daha fazla sürmemeli diye düşünüyorum..ama canlı yardım yok...
  11. Resha1907

Durumu bildirmeni tavsiye ederim.sonuçta sıfır ürün alımı yapıyorsun.2.el alacak olsan zaten ona göre alırdın.. böyle şeylerin olması midemi bulandırıyor üründen soğuyorum :(
  12. Resha1907

Ben sıvı soğutma takmayı planlıyorum.daha iyi performans alacağımı düşünüyorum.hayırlısı olsun güle güle kullan.
  13. Resha1907

Dün öğlen saatlerinde bende satın aldım hayırlısıyla yarın veya sonraki gün herhalde kargoya verilmiş olur..
Geri