Arama sonuçları: *

• Users: Gemonstai
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. G

Forza 6 çıkış fiyatı ne kadar olur ?

32 dolardı sanki ilk zaman alacaktım bi baktım 48 olmuş
  2. G

Yardım İnternetim olduğundan daha yavaş GPON nedir???

alt yapın yoksa taktıraman hacı kısacası
  3. G

CS2 50 pembe skin ile bıçak çıkartılma ihtimali?

5 kırmızı trade güncellemesi günü aldığım bıçakları +1400$ karla sattım sonra 500$-600$ına kasa açtım bir tane sarıyı bırak kırmızı bile atmadı? bunlar kırmızı çıkma olasılığını da mı düşürdü ben mi cenabetim arkadaş kasa açacağıma bıçak tradeupu yapsaydım keşke direk.
  4. G

İlk arabam olacak tavsiye verebilirmisiniz

arabanın masrafları, başka masraflar için para bırakmak lazım bütün kurşunu arabaya vermeyin bence onun harici fiat egea alırdım ben 😂
  5. G

CS2 bıçak tavsiyesi (Bowie ya da Kukri)

ikisinin arasında oynamalıksa bence kukri daha güzel geliyor çekiş animasyonları filan bowie çok büyük :d
  6. G

CS2 YENİ GÜNCELLEME SONRASI BIÇAK & ELDİVENLER

öyle gözüküyor emerald, doppler, fade filan çıkaran çok görüyorum eğer çıkma oranları yüksekse bunların daha da düşer gibi. kasalarda çıkma oranı 0.25 filandı sanırım normal bıçakların çıkanlarda genelde dandik oluyordu. 100 kasa açsan da çıkmıyordu şimdi ortalama 100-150 dolara bıçak kesin...
  7. G

CS2 YENİ GÜNCELLEME SONRASI BIÇAK & ELDİVENLER

Bugün CS2'ye güncelleme geldi bildiğiniz gibi sabaha market epey hareketliydi. 5 Kırmızı skine trade-up atıp bıçak veya eldiven alabiliyoruz artık (1 hafta trade banı yiyor) bıçakların ve eldivenlerin fiyarları %50-70 arası düştü. bende bıçak almak istiyordum bu aralar şu fırsattan istifade...
  8. G

1800 TL BANDINDA KLAVYE ÖNERİSİ

valla hocam rapid trigger kullanana sormak lazım çok fark ediyor mu etmiyor mu tryhard oynuyorsanız fps oyunlarını fark edebilir. ucuz olarak [H3 id='Madlions+MAD6068']Madlions MAD60/68 [/H3] filan var, hall effectli ona bakabilirsin onun dışında benim klavyenin switchlerini değiştirdim AKKO...
  9. G

1800 TL BANDINDA KLAVYE ÖNERİSİ

[H3 id='Havit+Gamenote+KB884L+RGB+TKL+Red+Switch+nerebilirim+ben+kullanyorum+gayette+gzelATTACH+typefull+size1x1868041ATTACH']Havit Gamenote KB884L RGB TKL Red Switch önerebilirim ben kullanıyorum gayette güzel[/H3]
  10. G

İKİNCİ EL İLGİLİ SİSTEM FİYATINI HAK EDER Mİ?

Sistem Bileşenleri: İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 Anakart: ASUS Prime B450M-K II Ekran Kartı: ASUS RX DUAL OC 7600 8GB RAM: Team T-Force Vulcan (2x8) 16GB 3600MHz CL18 Depolama: AGI 512GB NVMe M2 SSD Kasa: Vento VG10F Güç Kaynağı: FSP Hydro 550W 80+ Merhaba arkadaşlar, yukardaki sistemi kardeşim...
Geri