Arama sonuçları: *

• Users: Noktahesefe
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. N

R5 7500F Soğutucu Önerisi

Çok teşekkürler galiba bunu alacam gibi
  2. N

R5 7500F Soğutucu Önerisi

Merhaba R5 7500F işlemci için bir kule tipi soğutucu arıyorum tek fanlı ucuz bir Thermalright arıyorum. Çok fazla model var bilemedim amacım F/P olması, 1600TL olan versiyonları iyi fakat bu 65W işlemci için çok gerek olacağını sanmıyorum.
  3. N

🔥İndirim Inno 3D RTX 5070 TWIN X2 12 GB 25.600TL LANSMAN FİYATI

Sipariş vericem de kart çekeceği zaman doğuş planet yazdı kafam karıştı sebebi nedir satıcı garaj online değil mi
  4. N

40k-45k bu sistem toplanır mı?

Bu anakart haricinde önerdiğiniz bir anakart var mıdır? Biraz daha bütçe yukarı çıkartabilirim. İleride işlemciyi yükseltebilirim ona göre bir anakart düşünüyorum.
  5. N

Bütçenizi Söyleyin Sistem Önereyim

5060 TI işte ustam anla beni :D
  6. N

5060 ti 16gb sistem onerisi

Kaç gibi nerede çıkar belli mi? Paylaşımı göremedim
  7. N

Ustam geçen bi sisteme 5060 önermiştin. O zaman daha mı mantıklıydı?
  8. N

Çok arada kaldım açıkcası 7800xt ve 5060ti arasında ama dlss ve mfg + cuda çekirdeklerinden dolayı 5060ti a daha yakınım şu anda
  9. N

Selamlar tekrardan başka bir kasa öneriniz var mıdır, kasanın öndeki rgbleri değişmiyo ve kapatılmıyomuş o yüzden başka bir kasa arıyorum bu fiyatlarda
  10. N

Aslında elimde 1tb samsung 970 evo plus var ama gen4 olsun diye düşündüm ana ssd'yi @chade
  11. N

Arkadaşlar selam, bu alttaki sistemi almayı düşünüyorum, oyun ve yazılım amaçlı olacak o yüzden nvidia olması önemli, hangi parçalar değişebilir? Daha estetik ve kaliteli bir kasa varsa önerilere açığım. Biraz bütçemi aşıyorum, belki downgrade de önerebilirsiniz fiyatı düşürmek için. Şimdiden...
  12. N

40000 tl'ye oyun ve yazılım amaçlı bir sistem toplayabilir misin ustam?
  13. N

Öneri Red swicht bilek destekli klavye

Öyle bulursan bana da söyle brom
  14. N

3 Monitör Arasında Kaldım Hangisini Almalıyım

1080p için 24ten fazlası biraz göz bozuyor.
  15. N

Viewsonic xg2405-2 vs lg ultragear

Merhabalar aşağıdaki iki monitör arasında kaldım hangisini tercih etmeliyim sizce aralarında 100tl fiyat farkı var ? https://pckolik.com/urun/viewsonic-24-xg2405-2-144hz-1ms-2xhdmi-dp-ips-fhd-freesync-premium-ergonomik-gaming-monitor/...
Geri