Arama sonuçları: *

• Users: Osmantutar
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. O

Yardım Asus tuf i7 rtx 3060 gpu ısınma sorunu

Hocam çok teşekkürler bugün tüm işlemleri yaptım gerçekten faydası oldu cpu genelde 45lerde , stres testinde de sorun yok . Bi sorunum daha var o da fan , yani fan her 2-3 dk de bir 3 dk boyunca çalışıyor ses artık beynimi yıpratıyor yani çok zorlanarak çok yüksek ses değil ama bence biraz...
  2. O

çok teşekkürler hepsine bakıp denicem
  3. O

Arkadaşlar 2 ay önce trendyoldan resmi asus distribitör garantili bir laptop aldım zaten model bilgisi fotoğrafta mevcut .Bilgisayarı çok normal kullanıyorken (chrome vb şeyler açık sadece) gpu sıcaklığının bu kadar olması normal mi ? Oyun olarak sadece fifa23 yükledim onuda 5-6 defa...
  4. O

Binance TR ile 50 TL Kazan

Olmaz hocam şartları belli. 50 tl yatırıp try ile bir kripto alıp satmak .
  5. O

Kampanya başladı.
  6. O

Cz ile ilgili düşüncelerimiz karşılıklı hocam 😂
  7. O

Hocam ana konu tagı gelmeden paylaşmıyorum malesef 😔
  8. O

Evet hocam şimdi yapmayin sakın, ve bi yerden birisinin referansiyla kaydolun .
  9. O

Arkadaşlar binance tr bu gece 12 den sonra 500.000 tl lik bir kampanya başlatıyor Kayıta 50 tl ve her refe 50 tl ödül Kayıt olduktan sonraki şartlar : Davet ettiğiniz arkadaşınız banka hesabından trbinance.com hesabına en az 50 TRY yatırmalıdır. Davet ettiğiniz arkadaşınız herhangi bir TRY...
  10. O

5 Yillik Bi̇lgi̇sayari Hayata Döndürmek

Yazılıma başlasan bile bence 16 gb ram yeterli
  11. O

🔥İndirim Yemeksepeti Papajohns 25 TL indirim kodu

Kod : PJOHNS25
  12. O

Google authenticator (2fa) çok yavasladı

Hocam bu borsalarda ki 2fayi yapabilirmiyim authy ile ? Yani uygulama farketmiyor mu ?
  13. O

Google authenticator (2fa) çok yavasladı

Arkadaşlar konuyu nereye açmak mantıklı bilemedim ama crypto ile uğraşan herkes aşırı derecede bu uygulamayı kullanıyor o yüzden buraya açtım . Son guncellemeden sonra gerçekten uygulama aşırı kasıyor yavaşladı , bu durumu başka yaşayan veya çözen var mı?( Android kullanıyorum telde sorun yok...
  14. O

Fiyatlar tekrar yükselirmi?

Kripto da hiçbir sey belli olmuyor çoğu zaman ne grafik ne de başka bir şey işe yaramıyor kimsenin tavsiyesiyle hareket etme para kazanmak zor ama kaybetmek kolay , 1 ay çalışmışsın emeğin çöp olmasın daha garanti riski az yatırım araçlarına yönelmek işine yarayabilir
  15. O

Dogecoin 1tl olarak gözüküyor piyasada

Hocam fotoğrafta dogecoininiz gözükmüyor elinizde shib ve usdt var?
Geri