Arama sonuçları: *

• Users: Eray235
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

HP Victus s0063nt alınır mı?

Render,animasyon ve oyun Bataryasi iyi gidermi 3-4 saat https://www.hepsiburada.com/hp-victus-gaming-16-s0063nt-amd-ryzen-5-7640hs-16gb-512gb-ssd-rtx4050-freedos-16-fhd-tasinabilir-bilgisayar-8q4k3ea-p-HBCV000053UTPS?magaza=MTB%c4%b0L%c4%b0S%c4%b0M&url_src=and-product-detail
  2. E

Bu sistem ile ne oynayabilirim ?

Manicraft oynarsin 🥶🥶🥶🥶
  3. E

Steam csgo uyguna para yatirmak

Steame para yatircam bunu bonus sekilde yatirbilcegim bi site varmi cs go itemi seklinde vb
  4. E

Dosya exe şeklinde açılmıyor

İnternetten dosya indiriyorum hepsi visual studio ile aciliyor exe olarak acmak istiyorum ama olmuyor uzantiyi degsitiriyom gene olmuyor
  5. E

Steam rozet basmak kumarmi

Steam rozet basip sansina gore dusuk veya yuksek arkaplan cikarmak kumara girermi
  6. E

Miui 12,5 mi 13 mu daha hizli

Note 9s var olurmu 1670540455 Knk ztn note 9s le pro daki tek fark pro 64mp oluyor
  7. E

Miui 12,5 mi 13 mu daha hizli

Android 11 muiu 12,5 mi andoid 12 miui 13.0.2 mi
  8. E

Razer kraken mi kraken x mi

Razer kraken mi kraken x mi telefon da ve pc de kullancam
  9. E

Tek jak girisli kulaklik film muzik oyun icin

Tek jak girisli kulaklik hem pc hem telefon icin kullancam oyun film muzik vb icin onerebilcenix 700tl alti kulaklik
  10. E

fps düşme tam ekranda oyun mc

Oyunun intelin ekran kartini kullaniyodur
  11. E

Minecraft harici ekran karti dusuk fps aliyorum yardim ederseniz sevinirim

Minecraft harici ekran karti dusuk fps aliyorum yardim ederseniz intelde daha yuksek aliyorum Ama baska oyunlarda haricide daha yuksek fps veriyor mc de az veriyor cozum bilen varmi
  12. E

Ramleri 3600 mhz'e çıkartamıyorum restart atıyor sürekli.

Anakart 3600 mhz destekliyormu Destkeliyorsa ramlarin yerini degistir brrlki duzelir
  13. E

600 tl alti f/p kulaklik onerisi

Bana kendiniz denedigi kulaklik onerisi bas agritmayan dis sesleri engelleyen kulaklik. Gamepower fujin ve James Donkey 710 var aklimda ama baska bildiginiz denedigji xkulaklik varsa onerirmisiniz
  14. E

Ps 3 veya 4 kol onerisi 300tl alti

Kendinizin denedigi iyi kol onerisi
  15. E

RTX 3060 vs 3060 TiHangi kart mantıklı olur?

3060ti 8gb
  16. E

Usb li yada tek jak girisli mikrofonlu gaming kulaklik onerisi 300 TL alti

Usb li yada tek jak girisli mikrofonlu gaming kulaklik onerisi 300 tl alti
  17. E

Minecraft harici ekran karti az fps işlemcinin ekran kartini kullaninca cok fps

Minecraft harici ekran karti kullaninca az fps veriyor ama işlemcinin ekran kartini kullaninca daha cok fps veriyor laptopum modeli acer aspire e1 572g bu neden bole fps veriyor yatdim edermisiniz
  18. E

400-500tl alti gaming kulaklik oneri

Knk dogrudur fiyatlar hizli pahalinaitor
Geri