Arama sonuçları: *

• Users: Nafta
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Nafta

Arabamızın Yaşadığı Trajik Durum...

Neyse hocam allahtan sadece arabaya biraz hasar geldi ve komşunun evinin internet kablosuna başka araba geçerken kaysa bide ona masraf çıkardı bide çarptığı yerin yanında yüksek eğimli bi yol daha var ordan kaysa... 1782334426 Çok iyi açıklama muhtemelen öyle olmuştur
  2. Nafta

Ben onları çok bilmiyorum abi ya yaşanan olayı anlatmak istedim sadece 1782332787 Tam arabanın kaza yaptığı çeken bi kamera var işe yarar mı görüntüleri acaba
  3. Nafta

Elektronil
  4. Nafta

citroen c4 picasso
  5. Nafta

Arabayı hafif eğimli bi yere park etmiş babam ve otomatik N ye almış freni bu zamana kadar hiçbir şey olmadı ama 30 dakika önce arabanın kendini boşa alıp arka arka gittiğini ve karşı komşunun evine tosladığını duyduk bu nasıl olmuş olabilir ya kasıtlı bişey var mı sizce burda
  6. Nafta

Ekran Gelmiyo Yardım

Unuttum usta psuyu yazmadım o yüzden 1781890828 Sağol yarın denicem artık
  7. Nafta

Ekran Gelmiyo Yardım

4 5 aylık sistem usta en son dün açtım sorunsuz bugün geldim okuldan denedim açılmadı 1781890548 Bi anda oldu aga hiçbir şey denemedim dün açılıyodu bugün püf sistem 9060 xt 7500f colorful v14 b650m
  8. Nafta

Ekran Gelmiyo Yardım

Sinyal yok diyor
  9. Nafta

Ekran Gelmiyo Yardım

Acil yardım pcyi açıyom monitör siyah kalıyo açılmıyo ramleri sök çıkar yaptım yaramadı ve ekran kartının fanları dönmüyor şu anda
  10. Nafta

Bit Derinliği 6 Bitte Kısıtlanıyor

monitör vg27aql5a 2k monitör dp kablo kullnıyorum ekran kartı 9060 xt sorunu anlayamadım
  11. Nafta

❌İndirim Bitti! Hyperx Cloud Iıı S Kablosuz Siyah-Kırmızı Hepsiburada Satıcı 5319 TL

Daha iyi bir alternatifi var mı bu fiyatta hikayeli oyun odaklı oynuyorum
  12. Nafta

Bit Derinliği 6 Bitte Kısıtlanıyor

Monitörün ekranını 200 hz yapınca bit derinliği 6 bitte kalıyor RGB renk biçiminde ycbcr yapınca 10 bit yapabiliyorum ne yapmam gerekiyor sıkıntı nerede
  13. Nafta

Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

Haydaa ben bunu kaçırmışım 3 aydır monitörden ses kasıyorum kulaklık alamadım da
  14. Nafta

85 /OBP/Ne Kadar Geriye Atar ?

30-40k sıralama yaparsam 85 obp ne kadar geriye atar sizce
  15. Nafta

Bağımlısı yapacak oyun önerileri

Oo baya öneriler gelmiş ama devam bence başkalarıda arıyodur böyle oyun 1776510019 Yok usta ya 2 oyunda oynanmaz gibi artık
  16. Nafta

Ooo mükemmel o zaman ya
  17. Nafta

Cs2 gibi pazarı mı var oyunun
  18. Nafta

Warframe başlıyorum o zaman .d ama oyun p2w mi yorumlarda çok para dökenler olmul
  19. Nafta

Balatro stardew valley gibi kendisine bağımlı edecek oyun önerir misiniz kaliteli
  20. Nafta

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

5080 ne zaman 16 bine gitti la
Geri