Arama sonuçları: *

• Users: bilgutay
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

Trax al güvenilir mi ?

Devam eden varmı diye merak eden varsa özetliyorum son durumu 1. Ayı bitirmeme 3 gün kaldı ben bi risk daha alarak 2 gün önce 8.500tl (500 dolar) daha yatırdım dün yine 1000 tl çektim be toplam çekim miktarım 5120 tl oldu şu an toplam 1000 dolar sermaye ile günlük 20 dolar birikiyor her 3 günde...
  2. B

Trax al güvenilir mi ?

3. Çekimim de gerçekleşti
  3. B

Trax al para çekimi görsel

bi önceki yazım vardı başka bir konuda ama yanlışlıkla sildim onu bir arkadaş sadece belgesini atmak istedim 10 dakika önce 60 dolar daha çektim üye olmak isteyen varsa referansımı yazabilir referans : 486817622 1656172128 3. Çekim şimdi gerçekleşti
  4. B

Trax al güvenilir mi ?

Valla tosuldama ihtimali herşeyede borsada kriptoda oldugu gibi bunda da vardır ama aylardı içinde olan arkadaşlarım var ben biraz geç kaldım pişman oldum ama yinede denedim şunan iyi gidiyor her hafta alıyorum parça parça yine biz az yatırdık 10 bin dolar yatıran adamlar var fena kazanıyorlar...
  5. B

Trax al güvenilir mi ?

Arkadaşlar 18. Günüm bi özet geçeyim sizlere şu an 2 haftada 1100+1000 tl olarak 2100 tl çekim yaptım sorunsuz ve hızlı bi şekilde geldi be içerde çekilmeyi bekleyen 55 dolarım daha var, 6 hafta sonra ana paramı çıkarmış ve her hafta 1000 tl ortalam kar çekmiş olacağım , 2 gün önce bi...
Geri