Arama sonuçları: *

• Users: siLence27
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. siLence27

Logitech uygulaması sorunlu

ben hayatımda bu kadar berbat çalışan bir uygulama görmedim uygulama yüzünden anasını siktigiminin kulaklıgını kullanamıyorum kendi kendine güncelleme getirdi güncellesin diye bastım döngüye girdi üstüne üstlük kulaklıgın sesi gitti suan kulaklık bilgisayarda gözükmüyor ben bu uygulamayı yapanın...
  2. siLence27

Hyperx 2 cloud alınır mı

hyperx cloud 2 hala çok sağlam kulaklık ama pedleri falan çok hızlı eskiyor ve pisleniyor ikinci el değilde sıfır almanı öneririm
  3. siLence27

A320M anakarta ryzen 5600 takılır mı?

gerekli bios güncellemelerini yaparsan 5600'ü destekler
  4. siLence27

Hangi İşlemci Mantıklı

R3 3100 oyunlarda daha fazla performans veriyor. Video edit, yayın gibi işlerde R5 2600 daha iyi iş çıkartır. Amacınız oyun olduğu için ryzen 3 3100 ü öneririm.
  5. siLence27

custom klavye önerisi

ASUS ROG AZOTH nasıl bir klavye almayı düşünüyorum onun fiyatında daha iyi bir klavye biliyorsanız onuda önerebilirsiniz
  6. siLence27

custom klavyeler ile normal klavye arasındaki fark nedir

custom klavyeler ile normal klavye arasındaki fark nedir custom klavye hakkında bilgilendirebilir misiniz
  7. siLence27

Bilgisayar tercih edemiyorum yardımınıza ihtiyacım var

ve hz si de daha yüksek
  8. siLence27

Bilgisayar tercih edemiyorum yardımınıza ihtiyacım var

bence ilk bilgisayar çünkü bu zamanda 8gb ram artık yeterli olmayabiliyor
  9. siLence27

sırt kasım parçalanmıyor

beyler sırtımı nasıl parçalı gösterebilirim? sırtım şuan böyle
  10. siLence27

14k ya bu bilgisayar alınır mı?

peki bana önerebileceğiniz bir bilgisayar varmı
  11. siLence27

14k ya bu bilgisayar alınır mı?

https://www.itopya.com/vok-entryamd-ryzen-5-3600asus-tuf-geforce-gtx-1660-super-6gb16gb-ddr4500gb-nvme-m2-ssdgeforce-_h15211 1659826714 bu bilgisayarla cs valo apex gibi fps oyunlarını oynayacagım
  12. siLence27

bu sistem beni ne kadar süre götürür

bu sistemi satın aldım sizce beni ne kadar süre hala yüksek ayarlarda 60+fps de götürür? i7 11700k MSI GAMING X TRIO RTX 3070ti Cooler Master 240mm sıvı soğutucu Cooler master td 500 750 w psulu kasa MSI Z590 Gaming plus anakart 2TB Harddisk 500gb samsung 970evo m.2 ssd Kingston Hyperx 4000mhz...
  13. siLence27

Sistemim God of War,MB Bannerlord ve Spider man Remasteredı kaldırır mı?

işlemci darboğaz yapar ekran kartı yine bi nebze çalışır ama en düşük grafiklerde 30 fps ile oynayabilirsin
  14. siLence27

god of war da benim bilgisayarım her şey full de 2k 80-100 fps alıyor 3070ti ile ayarları düşürürsen ve 720p ye alırsan bence rahat rahat oynarsın 1658690652 bide fsr teknolojisi var onu acabilirsin
  15. siLence27

düşük ayarlarda (belki) ama çok zorlanır diye düşünüyorum
  16. siLence27

markası intel olmayan adaptörlerde bazı özellikler desteklenmez

cs de veya valorantta çözünürlük değiştirdiğimde ekranın sağı ve solu siyah oldugundan rahatsız oluyorum bunu widescreen yapmaya çalıştıgımda ise bu hatayı veriyor. bunu nasıl çözebilirim? ekran kartım MSI RTX 3070TI GAMING X TRIO işlemcim i711700k monitör asus tuf gaming vg27vq
  17. siLence27

Çözüldü✓ Bu iki sistemden hangisini toplamalıyım?

üstteki sistem daha iyi gözüküyor fiyat probleminiz yoksa üstteki sistemi almanız sizin açınızdan daha iyi olur. hem ddr5 ram sistemin akıcı ve hızlı çalışmasında baya katkıda bulunur
  18. siLence27

valorant ve gta da az fps

her şey full msaa 8x
  19. siLence27

gta 5 düşük gpu kullanımı sorunu

i7 11700k 3070ti
  20. siLence27

Çözüldü✓ Sapphire nitro+ RX 6600XT vs XFX RX 6600XT SWFT 210

3 fanlı alman soğutma anlamında daha iyi olur daha geleceğe dönük olur
Geri