Arama sonuçları: *

• Users: Berat.21
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Berat.21

Dünya'nın en öfkeli ülkeleri sırasıyla açıklandı !

bir listede biz 1. veya 2. olduysak o liste büyük ihtimalle iyi bir liste değildir malesef durum bu şekilde 😢 1656283004 çok fazla sigara ve siyah çay tüketiyoruz ondan bence
  2. Berat.21

Valorant ve lol orta ayarlarda 144 fps sistem önerisi

bakıcam onada teşekkürler
  3. Berat.21

17 K BÜTÇE İLE NASIL BİR PC TOPLANABİLİR

incehesapta bisürü hazır sitem var knk ordan bakıp fikir sahibi olabilirsin yada indirim kovalayıp 20 k lık falan sistemleri alabilirsin donanım arşivi yt kanalını takip et bütçene uygun sistem gelirse al knk topladığı sistemler çok iyi
  4. Berat.21

Hangi hazır sistem daha iyi fiyatına göre ?

vay be 800 tl ye burda 1 parçasını alamayız 😂
  5. Berat.21

Sigara Nasıl Bırakılır ?

knk ben günde 1 paket içiyordum bi ara üst üste zam gelince bıraktım tak etti ulan dedim ben bu sigarayı bırakıcam böyle olmaz dedim yavaş yavaş bıraktım sana bi taktik veriyim mesela bugün 20 tane içtin diyelim 3 gün sonra 19 tane içmeye başla ondan sonraki 3 gün 18 tane öyle öyle yavaş yavaş...
  6. Berat.21

Lol de bir pozisyon hakkında arkadaşlarımla tartıştım.

Bi takım savaşı varsa gelmeleri lazım. Zaten pro maçları izlerseniz görürsünüz suplar çoğu zaman haritada aynı yerde.
  7. Berat.21

Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!

Bunu bilmiyordum teşekkürler.
  8. Berat.21

Teşekkürler apu sisteme sıcak bakmıyorum pek 1050 ti ye en uygun f/p işlemci hangisi sizce onu alsam daha mantıklı gibi 1656279519 r5 3600 geçen baktım bulamadım başka hangi işlemcileri önerirsiniz
  9. Berat.21

Teşekkür ederim. Anakart modelin ne peki?
  10. Berat.21

evet iki oyunda da orta ayarlarda 144 fps alsam yeterli.
  11. Berat.21

Arkadaşlar bir kaç ay sonra bi sistem toplamak istiyorum. Uygun fiyatlı parça önerileriniz varsa lütfen yazın. Bütçem yok mümkün olduğu kadar ucuza kapatmak istiyorum.
  12. Berat.21

YANLIŞ BİLGİ İLE ALINAN ANAKART

Denemekte fayda var derim hocam.
Geri