Arama sonuçları: *

• Users: gazoz
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. G

Rampage X77 titan driver

Başlıktaki farenin driveri var mı aradım ama bulamadım.
  2. G

Mouse düzgün çalışmıyor

Mouse'da hiçbir ayarı değişmeme rağmen sol tık yaptığım zaman geri al butonu gibi her şeyi geri alıyor ve normal bir uygulamayı açmayı denerken açmıyor nasıl düzeltebilirim?
  3. G

WIN 11 LAPTOP GÜNCELLEME DEN SONRA BOZULMQYA BAŞLADI

dün win 11 işletim sistemine sahip diz üstü bilgisayarımda güncelleme geldi güncelledim ve hem bilgisayar da normalden daha uzun süre içinde açılmamiya başladı hemde görev çubuğu'nun sağ alt tarafı gözükmemeye başladı bende Bi şekil geri yükleme noktasından yeniden yükledim bunu yaptıkdan sonra...
  4. G

win 11 güncelledikten sonra görev çubuğu sağ alt tarafı gözükmüyor

Dün bilgisayarımda bir güncelleme gelmişti win 11. güncelledikten sonra görev çubuğu'nun sağ alt tarafında ki hiçbir simge gözükmüyor nedense.
  5. G

BU SÖZ KAÇINCI BÖLÜMDE GEÇIYORDU?

naruto Shippuden son savaşta sakura: "sonunda naruto ve sasukeye yetiştim tsunade-sama" diyordu bu hangi bölümdey'di bilen var mı?
  6. G

10-12K ARASI OYUN IÇIN LAPTOP TAVSİYESİ?

masaüstü bende almak istiyorum ama bir odam yok olsada ev elverişli değil :/
  7. G

2.elde olur sorunu olmadığı sürece
  8. G

beyler 10-12k arası veya 12k laptop öneriniz var mı? genellikle fps oyunları için kullancam ama günümüzdeki oyunlarda açsa fena olmaz. :)
  9. G

Telefona Kola Döküldü

emin misiniz? hiç denediniz mi? şimdi durduk yere telefon çöp olmasın 1659014280 evet ama toksitlenme felan olur diye bide hopörlere kaçtı ordanda ses düzgün gelmyodu
  10. G

Telefona Kola Döküldü

evet çalışıyor.
  11. G

Telefona Kola Döküldü

Az önce kola içerken yanlışlıkla döküldü ama neredeyse hepsi döküldü bende telefonu ekranını peçete ile silip wave clear diye bir uygulama vardı internette görmüştüm onla 10 15dk temizledim şimdi pirinç içine koydum başka ne yapabilirim? Ayrıca telefonun bataryası açılmıyor modelinden dolayı...
  12. G

mouse sağ tık ve tekerlek çalışmıyor

win 10 kullanıyorum ve geçen gün laptopun başına bişe geldi ondan sonra mouse sağ tık ve tekerleği çalışmamaya başladı. ama yinede sol tık çalışıyor. çözümü nedir?
  13. G

win 10 sıfırlarken ''kurtarma ortamı bulunmadı'' hatası

Windows 10 sıfıramaya çalışırken "kurtarma ortamı buunamadı" diye hata veriyor bir videoda CMD komutlarını veriyordu denedim olmadı.
  14. G

Video İzlerken Laptopta Sorunlar Çıkmaya Başladı

Video izlerkn ilk önce görev çubuğundaki uygulamalara basamamaya başladım sonrada bütün uyulamalara bir kaç defa yeniden başlatıp yaptım 5dk çalışıyor tekrar aynısı oluyor ve artık mouse sağ tık ve tekerlek tuşunuda algılamıyor bu progblemi yaşamadan önce laptop temizliyordum çalıştırdan win...
  15. G

Laptop çoğu işlevini yitirdi.

Laptop'da film izlerken bir anda ilk önce alt kısımda bulunan başlangıç bölümüne tıklayamama başladım sanırım algılamıyordu sonra mouse sağ tuşu ve orta tekerlek tuşunu algılaması ve normal tuşa basınca farenin sağ tuşuna basmış gibi oluyor ve şu an Laptop'da hiçbir şey açamıyorum yeniden...
  16. G

bu iki mouse'dan hangisi daha iyi

çoğunlukla cs:go valorant rainbow fortnite rust tarzı oyunar oynuyorum hangisi alınır sizce? https://www.hepsiburada.com/steelseries-aerox-5-rgb-kablolu-gaming-mouse-p-HBCV00002CQA6Y?magaza=ARTI&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.85.8...
  17. G

arkadaşlar bu mouselardan hangisi daha iyi?

pardon yanlışık oldu düzelttim
  18. G

arkadaşlar bu mouselardan hangisi daha iyi?

https://www.trendyol.com/razer/basilisk-x-hyperspeed-kablosuz-oyuncu-mouse-rz01-03150100-r3g1-p-34340076?boutiqueId=609400&merchantId=124551&utm_source=aff_t&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_urun_listeleme&adjust_tracker=ejav2ha_253g15b&adjust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.39.6...
  19. G

rtx 3050 mi yoksa 3050ti mı?

beyler arada kaldım sizce rtx 3050 mi yoksa rtx 3050ti mı?
  20. G

laptop için rtx 2060 var mı?

arkadaşlar yeni laptop alcam laptop'da rtx 2060 olsun istiyom normalde 3060 alcaktım ama rtx 2060 daha iyi dediler ondan rtx 2060lı bir laptop bulabilir misniz? bütçe 16 17k
Geri