Arama sonuçları: *

• Users: kuzeyuzunal
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. K

Soundcare Anker Q35 EQ ayarı önerisi

Merhaba ben 21 Savage, Travis Scott, The Weeknd tarzı dinliyorum. Onlar için bir EQ ayarı önerebilir misiniz?
  2. K

GPU %0 CPU %100 KULLANIYOR

Ultra ayarlarda azıcık kasıyor gibi hissediyorum
  3. K

GPU %0 CPU %100 KULLANIYOR

Sistemim RTX 4060 İşlemci Ryzen 9 7940HS 16GB Ram Asassin Creed Odyssey oynayayım dedim ve durumlar bu şekilde. Hertürlü ayara baktım. Güç performans modunda. Oyun grafik ayarlarında GPU olarak seçildi denetim masası ayarlarınıda yaptım. Ama oyun bu şekilde. Fortnite gibi oyunlardada maksimum...
  4. K

Bilgisayar çok az GPU kullanıyor.

Fortnite'ta %20 civarlarında AC Odyssey gibi oyunlarda hiç kullanmıyor yardım eder misiniz.
  5. K

AC Odyssey Performans Değerlerim Normal mi?

Merhaba RTX 4060 16 GB ram Ryzen 9 7940HS sistemim var. Performans değerlerim fotoğraftaki gibidir. Ultra ayarlarda azıcık kasıyor gibi hissediyorum. Değerlerimde sorun var mı?
  6. K

İnternette legal bulamadığımız birşeyi korsan izlemek günah mıdır?

Merhaba ben bi anime izleyeceğim ama anime eski baya ve internette o sezonu legal yayınlayan göremedim. Sadece Blue Ray satılıyor onlarda günümüzdeki Blue Raylerde çalışmayabiliyormuş. Kısaca tek ihtimalim korsan sitelerden izlemek bu günah mıdır?
  7. K

Bedava oyunda hesap al sat yapmak günah mıdır?

Kanka benim aldığım hesaplar mesela adam çalmış birine satmış oda bana satıyor bu çalıntı olsun olmasın zaten satılcak harbiden de sorun olur mu?
  8. K

Bedava oyunda hesap al sat yapmak günah mıdır?

Merhaba benim zamanında baya oynadığım oyunda hesap al sat yapmaya başladım. Mantık şöyle hesaplar oluyor, içerisinde değerli şeyler varsa hesabın değeri artıyor ve insanlara eğer güvenilir değilse hesap gidebilir şeklinde uyarılarımı yapıp satmaya çalışıyorum. Bu işte uzman arkadaşım çalıntı...
  9. K

Minus Two için website

Merhaba ben Minus Two almak istiyorum. 2 tanede site buldum Ghetoswear ve Minus Two Türkiye adında. Bunlar güvenilir mi yada öneriniz varmı?
  10. K

İnstagram türkçe gönderileri engelleme

Teşekkürler.
  11. K

Her ayarı yaptım o bölümde hocam hala çıkıyor.
  12. K

Merhaba ben artık siyasi,din vb. içerikli Türkçe gönderilerden bıktım. Bi instaya bakayım 2 komik video göreyim diyorum siyaset ve dini videolar çıkıyor. Bunu nasıl çözebilirim?
  13. K

Oyun Hesabı satın almak günah mıdır?

O zaman oynamıyorum teşekkürler bilgi için.
  14. K

Sence oynamayımmı günaha da girmek istemiyorum elimdekilerle yetinirirm en kötü.
  15. K

Abilerim, ablalarım yorumlarınız için teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla günah değil ve Charles Darwin (genel yazdığım, yanıt vermediğim için ismini yazdım) hikayeli oyun olduğu için adama kasılmıyorum. 1685216342 Şuan bir sorun yaşamadım ama yinede çok teşekkür ederim bilgi için.
  16. K

Merhaba, ben 9. sınıfa giden bir öğrenciyim ve oyun oynamaktan zevk alıyorum. Ama ne yazıkki param yetmiyor çoğu oyuna. O yüzden bazı oyunlar için steam hesabı alıyorum buda çok daha uyguna geliyor. Sistem şu şekilde hesabın sahibi hesapları 4-5 kişiye satıyor ve sende çevrimdışı olacak şekilde...
Geri