Arama sonuçları: *

• Users: LaMeloo
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. LaMeloo

Fitness 4 günlük program onerisi

Selamlar beyler, Yaş 15, boy 179, kilo 63. Spora yeni başladım, fiziğim şu an epey yağsız ve zayıfım diyebilirim. Hedefim boy uzamasını engellemeden omuzları genişletip kanatları açmak, yani V-Type bir görüntü yakalamak. Temiz beslenmeye çalışıyorum ama hacim kazanmam şart. Şöyle bir program...
  2. LaMeloo

4 Gün için en etkili ve iyi program hangisi

2 günlük program verildi bana spor salonundan fakat daha iyisini arıyorum önerilere açığım
  3. LaMeloo

Hangi marka magnezyum ve çinko almalıyım

ihtiyacım çinko ve magnezyum zaten bigjoyun vitamininde aradığım vitaminler birbirini sentezliyor zaten
  4. LaMeloo

16 yaş için uygun olur mu peki daha büyüme plaklarım açık olumsuz etkiler mi
  5. LaMeloo

peki bigjoy zma varmış içeriğinde çinko magnezyum b6 falan var fiyatıda güzel bigjoydan kullanıoyorum dediniz memnunmusunuz
  6. LaMeloo

bu ikisi üzer mi https://www.hepsiburada.com/ocean-ocean-picozinc-cinko-pikolinat-30-kapsul-p-HBCV000049WWDN?magaza=SnowCosmetic https://www.amazon.com.tr/Orzax-Ocean-ExtraMag-60-Tablet/dp/B08M99168C?source=ps-sl-shoppingads-lpcontext&ref_=fplfs&psc=1&smid=A1UNQM1SR2CHM
  7. LaMeloo

Basketbol oynuyorum düzenli d3k2 kullanmaya başladım ocean markasından aldım günde 1 damla şimdi magnezyum ile çinko alıcam hangi markayı önerirsiniz
  8. LaMeloo

Wordpress ile anasayfamı nasıl daha güzel yaparım

Elementor ile yapmayı denedim sitem bozuldu bir şekilde kurtardım güzel ve ilgi çekici profesyönel duran bir web sitesi yapmam gerek nasıl yapabilirim yardımcı olurmusunuz
  9. LaMeloo

Kalıcı Ücretsiz Koş esma koş hogwarts legacy ücretsiz

harry potter izlemeye gerek var mı oynamak için
  10. LaMeloo

Hogwarts Legacy oynamak için harry potter izlemeye gerek var mı

Harry potter hiç izlemedim hogwarts legacy oynayabilirmiyim
  11. LaMeloo

16 yaşındayım sıfırdan basketbol oynamaya başlamak istiyorum

Başlamanız gerçekten güzel olur boyunuz (Araştırmalar aksini iddia etsede) gerçekten uzar . Size önerim çok fazla masrafa girmeden 3 4 ay olabildiğince çok parkta maç yapmanız olur parka şut atın top sektirin kısaca basketbolla haşır neşir olun bu 3 4 aylık sürede maçda izlemenizi tavsiye ederim...
  12. LaMeloo

Basketbol ayakkabısı önerisi

kd18 güzel ama park için yazık günah decathlondan alabilirsin fp olur ayakkabılar çok abartılıyor be kaç senedir basket oynuyorum spor ayakkabıyla bile maça çıktığım oldu önemli olan oynamak------
  13. LaMeloo

Yeni Başlayana Basketbol Ayakkabı Önerisi

nerde oynayacağına bağlı salonda oyniycaksan öneririm ama parkta takılcaksan alma daha iyi reis aldığın ayakkabı zaten dağılcak parkta oynarsan
  14. LaMeloo

Yardım Cs2 en akıcı oynamak için ne yapmam lazım?

Hz ayarını ayarladın değil mi monitörden?
  15. LaMeloo

Gta 5 ne zaman indirime girer?

Durduk yere çalındı bende anlamadım bu konularda hassasım güvenliğe önem veriyorum ama yapcak bişey olmuyo kader :D
  16. LaMeloo

Açıkcası epicten almak istemiyorum pek hoş bir firma ama arayüz bakımından yada kayıt bakımından pek bana hitap etmiyor 1762980126 Mail hesabım çalındı sonra ise epic hesabımın maili değiştirildi mailimi geri aldım fakat epic hesabım gitmişti ulaştım ama benden fatura istedi epic games...
  17. LaMeloo

FiveM oynamak için Gta 5 alıcam epic games hesabımda vardı fakat epic hesabım çalındı ve geri alamadım bende steamden almayı düşünüyorum ne zamana indirime girer 30 dolara almak mantıklımıdır.
  18. LaMeloo

Gamegaraj'a güvenilir mi?

evet knk güvenilir
  19. LaMeloo

Cs2 skinleri nerde satabilirm

bende ne dediğimi bilmiyodum :)
Geri