Arama sonuçları: *

• Users: Eranseat58
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

Ryzen 5 4500 & GTX 1060 valorantta 130 fps düşük ayarlarda normalmi?

nasıl düzeltebilirim pc de her şey performans modunda napabilirim
  2. E

Ryzen 5 4500 & GTX 1060 valorantta 130 fps düşük ayarlarda normalmi?

Ryzen 5 4500 & GTX 1060 valorantta 130 fps düşür ayarlarda normalmi? 1675972880 Ryzen 5 4500 & GTX 1060 valorantta 130 fps düşük ayarlarda normalmi?
  3. E

Xbox kolu alacağım yardım edin

Dolap üzerinden xbox kolu almayı düşünüyorum pc de kullanmak için, yanında bir kablo gönderir mi adam veya neyle şarj oluyor veya pc ye bağlanır mı kasada bluteooth zorunlu mu lütfen yardımcı olurmusunuz kafamda deli sorular..
  4. E

Oyuncu kulaklığı önerisi F/p önerinn

800 TL bütçem var bu fiyata fiyat performans ve bass kalitesi , ses kalitesi ön planda olan oyuncu kulaküstü kulaklığı önerir misiniz
  5. E

EN SAĞLAM OYUNCU KOLTUĞU HANGİSİ?

arkadaşlar oyuncu koltuğu alıcam ama bundan önce bir sürü normal koltuk ve oyuncu koltuğu aldım ve hepsi en fazla 1 yıl dayandı bana oyüzden artık sıkıldım. Çok sağlam asla yıllarca kırılmayacak aşırı sağlam oyuncu koltuğu önerisi olan var mı (95 kiloyum ve geriye yaslanarak oynamayı seviyorum)
  6. E

Huawei D15 İ5 1135g7 laptop mu ryzen 5 5500U laptop mu?

alta yazdığınız leptopu alacaktım ama kronik ısınma sorunu var, ve benim konuya gelecek olursak benim bi arkadaşta lenovo i 5 li modeli var oyundan 70 fps bile alsa akıcılık vermiyor diyor ırıs xe graphichs.. o yüzden bende ryzenli ekran kartını denemek istiyorum daha önce bi tecrübem yok ama
  7. E

Huawei D15 İ5 1135g7 laptop mu ryzen 5 5500U laptop mu?

arkadaşlar Huawei matebook D15 alacağım Hangi modelini almalıyım uzun vadede yıllar boyu performans için. İ5 1135G7 ve ırıs xe graphichs li modeli mi yoksa Ryzen 5 5500U radeon vega graphichs li modelini mi almalıyım? şimdi bu ryzen 5 li modelin işlemcisi 15 watt gibi az bir güç tüketiyor uzun...
Geri