Arama sonuçları: *

• Users: mehrain
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. mehrain

Türknet gigafibere geçicem önerileriniz var mı?

Benim noyu versene knk ya arkadaşını getir ile indirim alalım 🤪
  2. mehrain

İnternet saglayici konusunda kararsizim

Türknet kullanıyorum ve memnunum. 6 ay 140'a ayarlim sana 😄
  3. mehrain

ARGB kablosunu takmadan ledleri yakma?

Senin değerler iyiymiş maşallah. Neyse sağlık olsun yarın unuturum artık😄. Olmadı o dark kabloyu alıp yoluma bakıcam artık
  4. mehrain

evet katılıyorum. 12v rgb desteği var ama argb yok. soğutma konusunda ihtiyacım yoktu. kasa içi aydınlatma için almıştım ama bende bilemedim ışık için 100 lira vermek değer mi? tek üzüldüğüm nokta işlem yapmadan önce intel programıyla test yaptığımda max 77 dereceye çıkmıştı. sök tak vs yaparken...
  5. mehrain

Evet bende bulamamıştım alırken. I71c videoları var sadece internette 1672951801 Hayırlısı olsun
  6. mehrain

Dostum ışıkları yakamayınca moral bozukluğu ile sistemi çalıştırmadan söktüm. Sistemi toplamasaydım senin için denerdim. İstersen araştır aklına yatarsa 350 liraya sana verebilirim. Ürün kutusunu açalı 2 saat olmadı olduğu gibi geri paketledim
  7. mehrain

İ5 12400f. Soğutması için değil de kasa içi aydınlatma için satın almıştım.
  8. mehrain

İyi öyleyse. Ürünü paketleyip satmayı düşünüyorum. Alıcı bulamazsam bu kabloyu satın alıcam. Teşekkür ederim yorum için
  9. mehrain

Çok para be kral ya. Sağol yorum için 1672949524 Evet baktım ona ama marka hakkında pek iyi şeyler duymadım. Kasa içerisine hele de elektrik aksamına bu parçayı takmaya çekindim açıkcası. Şimdi yanar manar durduk yere sıkıntı çıkarmasın 😁
  10. mehrain

Merhaba arkadaşlar, itopya'dan Cooler Master I70C ARGB hava soğutmasını aldım. ***** gibi anakartımın argb desteği olmadığını aklımda bulundurmayarak aldım. Bir an hevesle işlemci fanını söktüm aldığım fanı taktım ama argb kablosunu takacak yer bulamadığımda sap gibi kaldım. Fan çalışıyor...
  11. mehrain

PC YE 2 TANE M2 SSD TAKILIR MI?

Evet uyumlu
  12. mehrain

Rampage RMS-311 SHARD Alınır mı?

Merhabalar ses sistemine ihtiyacım var. Bunu almayı düşünüyorum. Daha önce bu ses sistemini kullanan var mı aramızda? Tamam Abdullah abinin videosu falan var bu hoparlör hakkında ama ben daha fazla kullanıcı deneyim yorumu istiyorum. Sizce bu hoparlör alınır mı? Tiz ve baslar nasıl? 2.454 TL'ye...
  13. mehrain

Yardım GameBooster TITAN 240 Rainbow 240mm Sıvı Soğutucu Alınır mı?

Yorumun için teşekkür ederim. Zaten pcyi çok ısıtıcak kadar yormuyorum. Dediğim gibi görsellik katsın diye almayı düşündüm de dediğin gibi yapıcam. Stok fan gibi rgbli bi tane hava soğutma alıcam. 1k ona vermektense hoparlör ihtiyacımı karşılarım.
  14. mehrain

şiir yazmam lazım yardımınıza ihtiyacım var.

Ben sagopanın az bilinen eski raplerini şartlara uygun yazıp vermiştim. İyi de puan vermişti hoca. Dene belki iş görür 😁
  15. mehrain

Yardım GameBooster TITAN 240 Rainbow 240mm Sıvı Soğutucu Alınır mı?

Merhabalar, başlık zaten konuyu açıklıyor. Şuan itopyada yılın son fırsatı adı altında 1049 liraya satılıyor. Intel i5 12400f işlemcim var ve kasam Thermaltake versa t25. Sistemde Intel'in stok soğutucusu var. Boşta ve stres testi sonrası dereceleri ekte koyucam. Amacım aman aman işlemci çok...
  16. mehrain

Elimdeki monitörü pcde kullanıp verim alabilir miyim ?

Monitör hocam bu tabi kullanabilirsin
  17. mehrain

Şemsiye İhtiyacı Olanlar ! BiggBrella Fenerli Şemsiye 99 TL 🔥

İhtiyacım vardı aldım, teşekkür ederim
  18. mehrain

WD BLUE 500GB HDD'yi bilgisayar görmüyor

Mekanik sistem olduğu için ses çıkması normal ama dediğiniz gibi gürültülü çıkması normal değil bence. Doğru bağlantıdan sonra disk yönetiminden hdd gözükmesi lazım. Gözükmüyor ise uğraşmayın iade edin.
  19. mehrain

Aralık ayında indirimler ne zaman gelir?

Aralık ayını bilmem ama itopya'da 22 kasım indirimleri vs var. Takip et istersen
  20. mehrain

Lga 1150 Anakarta , İntel İ5 10400f Uyar Mi ?

❤️❤️
Geri