Arama sonuçları: *

• Users: GameOver
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. GameOver

🔥İndirim Logitech G102 599tl (Kablolu)

bende yıllarca kullandım çok memnun kaldım, tıklama sorunları olmadı bende, lakin bu farenin en büyük özelliği ztn sensörü filan değil yazılımının özgürce kullanılıp ban yenilmemesi, çinli mouselarda otomatik banı yersiniz çoğu oyunda, veya oyundan atar ona dikkat etmek lazım sadece.
  2. GameOver

Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

hocam bu indirim işleri 3-5 yıl önceydi, hakiki bir indirime artık normal kullanıcı erişemez, herkes bot program kurmuş, hosuna giderse alıyor, hoşuna gitmezse dur satarım diyip gene alıyor, böyle fırsatla fırsat olmamak arasında kalan ürünleri anca alabiliyoruz
  3. GameOver

🔥İndirim Samsung G4 Pivot 240 Hz 5974.TL

2k olsaymış gideri vardı, es
  4. GameOver

🔥İndirim Mediamarkt 3al 2 Öde 16 Haziran 21 Haziran

bunun android uyumlusu varsa 1 adet alırım haber edeyim foruma
  5. GameOver

❌İndirim Bitti! Intel Core Ultra 9 285k 3.7ghz 24.999₺

Arkadaşlar ürün alınır alınmaz ayrı konu zaten konuşuyoruz, fakat paylaşım yapan arkadaşların emeği gözümde bambaşka, üründe indirim varsa paylaşılmalidir bizde görüp degerlendiririz fakat bunu kimsenin kalbini kırmadan yapın, bu şekilde demorolize etmeyelim teşekkürler
  6. GameOver

Ekran Kartı Garanti Sorunu

cw gayet normaldir hiç takılmayın derim, değişim gelse bile bir sonraki kartta daha çok cw olabiliyor başıma geldi, yıllardır kullanıyorum sorun çıkmadı
  7. GameOver

Nvidia ve Windows'dan "Pc'nin Yeni Çağı" Paylaşımı!

aylık üyelik tabanlı gaming, cloud rtx gpular etc. etc. bu saatten sonra son kullanıcın yararına hiç bir beklentiniz olmasın
  8. GameOver

❌İndirim Bitti! Vatan Sepette %20 İndirim

hocam neden şaka yapayım ? sen 3bin eder dedin, bende piyasada bu fiyatlara satılmadığını söyledim sadece mesela ben arabada bakıyorum 2.el ile 0'ı arasında 100k fark var mantıklı insan ne yapar gider sıfır alır dimi ? ama sıfırı satılmıyor, 2. eline çatır çatır yazıyorlar piyasa neyi kabul...
  9. GameOver

ilana koyunca 1500e bile gitmiyor, elimde corsair 3x msi 4x argb fan setleri var, kontrolcü dahil veriyorum satamıyorum aylardır, öyle içindeki fanlar 3bin demekle olmuyor,
  10. GameOver

3bin filan olsa harikaymış, alırdım direkt
  11. GameOver

❌İndirim Bitti! Vatan Mağazalara Özel Fiyatlar 9070-4070 19k

1300 liraya teşhir anakart var, cok ilginç fiyatlar, bu rakamlara kopuk pinli soketli alınmıyor 2.elde
  12. GameOver

Şalter Attı Bilgisayar Çalışmadı ve Psu Degişmeme Ragmen Çalışmıyor Ne Yapmalıy

anladıgım kadarıyla anakart ateşleme yapmıyor, cmos reset deneyin her anakarta göre değişir, bios pilini çıkartın hatta hiç takmayın, sonra cmos reset yaptırın cımbızla vs. içindeki yük boşalsın, düzelir umarım
  13. GameOver

Yandex Ai Bynogame 200tl Hediye Kartı

yalnız değilmişim, her dakka böyle konusuyorum
  14. GameOver

Yardım Aldığım Ddr4 Corsair Ram Arızalı mı?

sendeki ramlerin sorunsuz çalışması bişey ifade etmiyor 2 adet ramin birinin çalışmasıda bişey ifade etmiyor malesef biosu güncelleyip denemeniz gerekiyordu, sağlık olsun. ram anakart qvl uyumları tamamen bambaşka seviyede olabiliyor sadece basit bir güncelleme ile düzelebilir veya...
  15. GameOver

Yardım Aldığım Ddr4 Corsair Ram Arızalı mı?

biosu mutlaka güncelleyin, ayrı ramde olsa modül vs. farklı olabilir hala
  16. GameOver

700k Civarı Araba Önerisi

Şanzıman çoğunda sorunsuz diye yazdım, bende bu bantta araç kovaliyorum yeni olup elektronik olanlar daha sorunlu
  17. GameOver

700k Civarı Araba Önerisi

2000-2007 arası jazz,micra,getzler nasıl ?
  18. GameOver

🔥İndirim 15 Mayıs Vatan Oem Sistem 29998 Tl

başta vatan, sonra itopya hariç ben 2-3 yıldır indirim göremiyorum, 200tl indirimi indirimden saymak hoş değil.
  19. GameOver

Ptt Avm %14 İndirim Birçok Ürün

Muhtemelen pttavm sitesi ilk kurulduğu kur degerinde kalmış xD
Geri