Arama sonuçları: *

• Users: GameOver
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. GameOver

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Sıfıri zaten 500 TL farkla var ben bişey mi kaciriyorum ?
  2. GameOver

🔥İndirim S25 Edge 12/256 Mavi ve Siyah Renkler 45999TL - Vatan Bilgisayar

eskiden edge'lerin kenarları kavisli oluyordu artık düz ekran dimi ? mağazadan kontrol edemiyorum
  3. GameOver

Yardım 9070XT ile başım dertte (Sürekli Çökmeler Yaşanıyor)

valla hocam öncelikle geçmiş olsun, işin zor bende sıfır topladıgım pcdeasus dual almıştım ryzen 7 almıştım yazdığın bütün sorunları yaşadım, 1 yıl civarı kullandım beta driverlarda dahil her versiyonu denedim düzelmedi direkt koşarak pcyi sattım epey zararına, nvidia + intel dizdim daha tek...
  4. GameOver

🔥İndirim Domino's Bugüne Özel %40 İndirim [CEPTE40]

tşk ederim evde tekim diye söylüyorum fakat bol malzemos ya benim bölgemde çok bozulmuş içi bomboş geliyor eskiden harikaydı, 2 bolmalzemos + patates eklemek zorunda kaldım min. sepet 350tl. bu şekilde 351'e alıyorum
  5. GameOver

Vodafone Yanımda Migros 100 TL Veriyor (YENİ)

Bana tekrar verdi, teşekkürler Ağustos 2025de almışım en son
  6. GameOver

❌İndirim Bitti! Vatan indirimli MSI anakartları

Ben ucuza kaçmıyorum fakat insanlar ucuza kaçıyor, 300 lira fazla veriyim iyisi olsun diyen 1 insan kalmamış, forumu ayrı tutuyorum tabi Geçen seneki vatan indirimleri o kadar iyiymiş ki suanki aklım olsa kredi ceker PC alırdım o fiyatlardan
  7. GameOver

❌İndirim Bitti! Vatan indirimli MSI anakartları

güzel ama hep tepe modeller, keske h610 & a520 filanda olsa, artık talep ona doğru evrildi
  8. GameOver

Intel Core Ultra 5 Processor 225F Tray 5599 TL

Fenada değil gibi
  9. GameOver

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

aynn kardeşim içerden bilgi var, ramler elinizde patladı, acil satılıksa aldığınız fiyattan hepsini satın alayım ben özelden iletişim kurun dsadsa :D
  10. GameOver

CS deki skin ve kutuları nasıl nakite çeviririm?

floatta kasalarda %35 civarı ucuza gidiyor cokta iyi değil
  11. GameOver

🔥İndirim BİC Flex 5 Tıraş Bıçağı 289 tl

Vücut için Gillette banyo al, öbürleri kanatır
  12. GameOver

🔥İndirim Stand Gravity Manyetik Levitasyon Havada Duran Kulaklık Standı Beyaz 3.070 TL

ben stand komple havada durabiliyor sanmıştım
  13. GameOver

🔥İndirim Asus Prime ARGB MR120 3'lü Fan Set 1995₺!

aklıma amazonda 27TL'ye katana kılıcı paylaşan adam aklıma geliyor, "sabah akşam katana kılıcımı aratıyorsun diye sormuştum cevapte vermemişti :D" hocam tüm siteleri taratıyormusunuz
  14. GameOver

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

düşüş filan yok 2029 yılına kadar üretim bandından çıkacak ramlerin parası peşin ödendi ve satın alındı bile, hadi diyelim öyle bişey olsa bile tr server indirimi en son göreceğimiz yer olur.
  15. GameOver

🔥İndirim İ9-14900F İşlemci 🔥19.999₺

single core gerçek güçtür. windows çöpüne mağkum kaldığımız sürece windows ve üzerinde çalışan herşeyin 1.ci önceliği hep cpu0 oluyor intel bu konuda rakipsiz malesef. tabi 14900 alın demiyorum mimli seri :)
  16. GameOver

❌İndirim Bitti! Logitech G522 Lightspeed RGB DTS:X Spatial Beyaz Kulaklık 6.899,00 TL

piyasa fiyatına göre uygun fakat piyasa fiyatıda 10k etmez malesef. bu fiyatlara trde tutunmaz hocam yazık valla 2 katına satıyorlar burdan alanlarda vergi ödüyor https://www.bestbuy.com/product/logitech-g522-lightspeed-wireless-bluetooth-over-the-ear-gaming-headset-for-windows-white/J7H7ZYGF59
  17. GameOver

❌İndirim Bitti! Samsung formu dolduran her 100. kişiye galaxy buds 3 kulaklık hediye

kazanan hiç 1 kişi bile varmı forumdan merak ediyorum, ürününü teslim almış ?
  18. GameOver

Elimdeki hdd ler durumları nasıl ?

3000 veririm hepsine 3,5" ise boyutları.
  19. GameOver

Yeni Toplağıdım Masaüstü Pc de Fps beklediğimden çok düşük

250 alıp droplarla 170e düşüyorsa çok iyi, ben ryzen 7600 4060 ile 140 alıyorum droplarla 40a kadar düşüyor 1080p. sadece dm oynuyorum rakebetçi girmem
Geri