Arama sonuçları: *

• Users: NeutroN
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. NeutroN

2. Nvme M2 SSD görünmüyor

Hayır sizin söylediğinizi tekrar yaptım yani 1.slota eski SSD yi ikinci slota yeni 2tb olanı taktım 111gb görünen de sata ssd
  2. NeutroN

3. NeutroN

Dediklerinizi daha önce yaptım lakin aynı şekilde görmemeye devam ediyor. Acaba bozulma ihtimali var mı? SSD ısınıyor ama hafiften yani elektrik geliyor. Acaba SSD kendini koruma moduna falan mı geçti PC formatlarken.
  4. NeutroN

Hocam şu an Windows sata bir SSD ye yüklü durumda
  5. NeutroN

Bir de işin saçma yani bu SSD yi taktıktan sonra bilgisayar açılışı yavaşladı. Anakart logosu bile geç geliyor
  6. NeutroN

Anakart olarak b550 a pro (bios güncel). İkinci slot da boşta. Ayrıca daha önce kullanıyordum yani aldığımda içine birkaç veri attım daha sonra PC yi formatladım görmemeye başladı. İki slotta da görünmüyor.
  7. NeutroN

Merhabalar iyi günler. Geçen günlerde satın almış olduğum M2 SSD yi kasama taktım ve kullanmaya başladım verilerimi aktardım daha sonra ana SSD ye format atmam gerekti, format attım lakin artık M2 SSD yi hiçbir şekilde ne biosda ne windowsda göremiyorum. M2 SSD markası Kingston KC 2500 2tb
  8. NeutroN

Ekran kartının Rgb bölgelerinden biri yanmıyor

Merhabalar iyi akşamlar elimde ikinci el aldığım bir Gaming X Trio RTX 3070ti mevcut, alalı 3 ay falan oldu. Bugün kasamı satmaya karar verdiğim için sistemi uzay montaj yaptım, daha sonra pc açılınca fark ettim ki ekran kartı rgblerin biri yanmıyor. fotoğrafını koyacağım. İşin özü garanti sizce...
  9. NeutroN

DeepCool MATREXX 55 Mesh PF700 700W 80+ alınır mı?

İyi günler arkadaşlar elimde şu an corsair spec delta rgb model kasa var 550w psu1'lu modeli, ekran kartım da msı gaming x trio 3070ti. Şimdi sisteme 360mm bir sıvı soğutma bakıyorum lakin bu kasaya sığmayacak gibi. Ben de kasayı satıp yeni kasa almak istiyorum lakin fiyatlar epey yüksek...
Geri