Arama sonuçları: *

• Users: AtsızAdam
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

R5 7600X - RTX 5070 12GB Alınır mı?

Herkese merhaba arkadaşlar linkte ki sistem alınır mı? https://www.incehesap.com/vector-quantum-oem-paket-fiyati-77719/ Alınırsa 1920x1080 monitör de darboğaz olur mu. Ram i tek kanal 32gb yapsam kaybım ne olur.
  2. A

Yardım Masaüstü Bilgisayar Bakımı ve Termal Macun Tavsiyeleri

Teşekkür ederim hocam oynadığım çok bir ağır oyun yok zaten cs falan
  3. A

Yardım Masaüstü Bilgisayar Bakımı ve Termal Macun Tavsiyeleri

Merhabalar 2 yıl önce yazın bir hazır sistem satın almıştım 1 yılın düzenli kullanımdan sonra üniversiteye geçtim ve laptop aldım. Laptop alınca masaüstünü uzun bir süre ellemedim sadece ara sıra açıp bir sorun var mı diye kontrol ettim bu süreçte yaklaşık 3 4 ayda bir oluyordu. Şimdi artık...
  4. A

Yardım R7 7735HS RTX 4050 sistemde birden fazla mavi ekran hatası

Servis en iyisi hocam öğrenciyim şuan sınavları olayım gideyim direkt servise vericeğim yardımın için teşekkür ederim.
  5. A

Formatta 1 defa attım ama zorla zor mavi ekran veriyordu. Donanımsal ise hangi parçadan olur? 1730870450 Ama hocam sarjdan çıkarınca oluyor pil ayarları olarak ne yapabilirim?
  6. A

Hocam G-Helper ile ilk baştakini güncelledim fakat yine aynı oldu dedim tekrar indireyim kurayım yine aynı güncel gözükmüyor. Yeniden başlatma yaptım.
  7. A

Hocam kodları denedim ve bir sorun bulamadı. G-Helper kurdum artık test etmeye korkuyorum mavi ekran arka arkaya gelmesi canımı sıkıyor 10 dakika sürüyor açılması. G-Helper Realtek Wireless LAN Driver güncellemesini buldu onu da yaptım ve yeniden başlattım.
  8. A

Malasef olmadı sildiğim gibi yeniden başlatma da mavi ekran yedim. G-helper yüklemeden oldu yine de yükleyim mi?
  9. A

Merhabalar, iyi forumlar. ASUS TUF A15 kullanıcısıyım (özellikleri aşağıda). Bilgisayarı sarjdan çıkarınca 3 - 5 dakika sonra mavi ekran veriyor ve kapanıyor, açılırken tekrar mavi ekran veriyor. bu işlem 3-4 defa tekrarlanıyor. aynı zaman da laptopu kapattığımda elektrik aksamını kesmek için...
  10. A

Öneri HANGİ LAPTOPU ALMAK DAHA MANTIKLI?

https://www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-gaming-3-82k200t4tx--amd-ryzen-5-5600h-16gb-ram-1tb-m2-ssd-rtx3060-freedos-156-fhd-tainabilir-bilgisayar-p-HBCV00001ZL25U?magaza=Techburada&url_src=and-product-detail...
  11. A

Öneri ÇİZİMLER İÇİN LAPTOP ÖNERİSİ

Merhaba arkadaşlar ben makina mühendisliği okuyorum ve çizimlere de aşırı merakım var zaten evde ki masaüstü bilgisayarım da uğraşıyordum neyse konu şu laptop almak istiyorum gaming bir laptop hem oyun oynamak hem de çizim yapmak çizim programları da biraz ağır. Aklımda...
  12. A

Çözüldü✓ Elektrik gitti geldi monitör açılmıyor!

Monitör de olabilir.
  13. A

Yardım Ryzen 5 4500 işlemci alınır mı?

13K bütçe var o zaman iyi bir şeyler atabilir misiniz ? Ben şunu buldum bu nasıl sizce ? https://www.incehesap.com/phoenix-v2-oyuncu-bilgisayari-fiyati-50236/ Edit normalde alınacak sistem buydu: https://www.incehesap.com/winorwin-fiyati-37446/?hsu=236858,289,290,292,130892,296,92011,297
  14. A

Bütçe artmaz hazır bir sistem zaten
  15. A

Amd ryzen 5 4500 alınır mı? Ekran kartı rtx 3050 8gb
  16. A

Yardım Laptop mu almalıyım hazır sistem mi?

Merhabalar yeni bir bilgisayar alıcam ama masaüstü mü alsam yok laptop mu kararsızım. Şimdi şöyle ki bu sene 12. Sınıfım üniversite gidersem laptop lazım olucak okuduğum bölüm de çizimler falan var. Ben masaüstü almak istiyorum ailem laptop alalım ilerde bir daha almaya gerek kalmaz diyor. Sizce...
Geri