Arama sonuçları: *

• Users: Semure28
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

Hyperx cloud 3s aldım seri no hatalı

Pttavm tulparlife isimli satıcı satıcı tr cihazı tr garantili garantiyi arayın diyor fakat güvenlik bandı diğer ürünlerden farklı ve seri no hatalı diyor
  2. S

Hyperx cloud 3s aldım seri no hatalı

merhaba cloud 3s aldım fakat kutunun güvenlik bandı beyaz bir bant idi evet hepsi öyle de bunda markanın logosu yoktu ve ürünün seri no giriyorum hata veriyor yardımcı olur musunuz xyperx ile kimle iletişime geçicem hp hyperx e mail at diyor atıyom takan yok satıcı ürün tr ve tr garantili...
  3. S

Hyperx cloud 3 4092 tl

https://www.pttavm.com/hyperx-cloud-iii-77z46aa-siyah-kirmizi-kablosuz-kulak-ustu-oyuncu-kulakligi-p-1165733897
  4. S

içinizde cisco packet tracer kullanmayı bilen varmı

açil lazım cisco paket tracer bilen biri
  5. S

cisco packet tracer kullanmayı bilen dersimde yardımcı olabilcek varmı

hoca biraz hainlik yaptı bazılarıda sonu 0 olan bazılarına sonu 18 olan ip verdi ip nin sonu 0 sa sorun yok kolay ama a128 liler çalışmıyor uygulamada posta göndermiyor asıl sorun alrtdaki pc ler ping atıyor yukardakiler atmıyor nedenini anlamadım sınav süresi 12 saaat idi 10 saat 3 kişi...
  6. S

Steelseries rival 3 mouse tekerinden gelen ses

https://photos.app.goo.gl/dPnNghGebLfR6L529Video aynı mouse 2 hafta arayla aynı satıcıdan aldım böyle bi ses var stokta yoktu yeni geldi ama ses var sebebi nedir
  7. S

Asus tuf rtx 4050 mi alsam 4060 mı

Arkadaşlar sizce hangisini almalıyım oyunlarda fps değerleri nasıl olur iki modelin neden biri DDR 4 iken diyeri DDR 5 Asus tuf rtx 4060 8gb vram DDR 4 3200 mhz 16 gb ram...
  8. S

facebook le girmiş olduğum valorant hesabına giremiyorum acil yardım

facebook mailim yok numara var
  9. S

facebook le girmiş olduğum valorant hesabına giremiyorum acil yardım

arkadaşlar lütfen yardım ben kolaylık olsun diye valorant hesabı açmak yerine facebook ile giriş yap dedim ve hep öğle girdim şimdi facebookhesabım kapatıldı hesaba girince bu hesap kapandı diyor riot games hesabıma giremiyorum cod mobil hesabımada giremiyorum ama şuan en önemli riot games acil...
  10. S

Yardım Sizce hangisini almalıyım Acil yardım

Bende ondan arada kaldim bi yanda r5 5600h bi yanda 16gb ra 1657124899 Hp nin tek iyi yanı işlemci vede önemli bişey ama lenovo ekran klavye ve soğutma yönünde daha iyi galiba lenovo alcam teknik destekte daha güçlü
  11. S

Yardım Sizce hangisini almalıyım Acil yardım

Hp de ryzen 5 5600h var lenovoda i5 11300h var sizce rami iyi diye lenovomu alayım yoksa hp ve hp de 3050ti var diyorsannız onunda düz modeli var o zamandada hp seçerdiniz çok kararsız kadım acil uyardım
Geri