Arama sonuçları: *

• Users: xFxem
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. xFxem

🔥İndirim Infinix Note 50 Pro Plus 5G 12/256 29.999tl

6k üzeri bataryalı cihaz bakınca honor 400 yada magic 8 lite görüyorum pili yüksek cihaz arıyorum varsa tavsiye.
  2. xFxem

🔥İndirim Adidas Galaxy 7M Erkek Spor Ayakkabı 1.694 TL🔥

ben tavsiye etmiyorum bu modeli gercekten dandik solda burun tarafı sagda sağ tarafta yırtık oluştu sanırsın halısaha macına gidiyoruz dümdüz işe git gelirken oldu.Biraz fazla verin iyi model alın https://runrepeat.com/adidas-runfalcon-5 buradan bakarak almaya calısıyorum artık ucuz etin yahnisi...
  3. xFxem

Hızlı bozumcu - yemek kartını nakite çevirme

hocam ne iş yapıyorsun ? 16k yemek kartı iyiymiş ama %40 komisyon cok geldi bana bence kesin biriyle anlasabilirsin %olmasın %30 olsun hem ihtiyacı olan biri yapmıs olur hemde daha az komisyon vermis olursun.
  4. xFxem

❌İndirim Bitti! GETİRYEMEK MAYDONOZ DÖNER 2 MEDİUM DÜRÜM 1 TL SAAT 19:00

botlardan fırsat olacagını sanmıyorum aksama hatırlarsam bakayım yoksa yenecek gibi degil bu markanın dürümleri
  5. xFxem

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

emin misin öyle olduguna ? mesela kablosuz kulaklık aldım ses kartını aldım kutudan buna nerden bakıp nasıl fiyat biciyor ? usb dongle ürünlerde cok suistimale acıkmıs böyle bi durum varsa dısarda 5k amazon 2ye veriyor gibiyse
  6. xFxem

🔥İndirim MSI PRO B850M-G 5.359 TL

https://www.incehesap.com/colorful-battle-ax-b650m-plus-v14-ddr5-7600mhz-matx-am5-gaming-oyuncu-anakart-fiyati-73142/?srsltid=AfmBOooBd_GLgRBopK_kV5XcTCyA8oFQG-UZj2qDrOO29DyuZ6AmAWBE 5kya düsüyor cuma günleri bunada bir bakın mosfeti falan daha iyi
  7. xFxem

❌İndirim Bitti! 9999 TL Realme 12+ 5G 8GB 256GB

pilini merak ediyorum bu cihazın radarımda magic 8 lite vardı batarya ve ekrandan dolayı ama bu cihaz yarı fiyatı
  8. xFxem

2 Büyük Boy Pizza 300TL - Pasaport Pizza - Migros Yemek

beyler turkcelde kod varmıs gnç icin diyor kullanmayacak varsa migros icin ...
  9. xFxem

❌İndirim Bitti! Claw's Tactical Combat Gamepad | 1185₺ (3 taksit)

sagol hocamda ben yazılımsa en azından %25 in altında %50 üstünde gibi bisey yazmasını beklerdim onu sordum yazılımı var mı diye
  10. xFxem

pil % görebilen var mı ? onun dısında bayagı iyi görünüyor hissiyatı ölü bölgesi vs gayet iyi
  11. xFxem

❌İndirim Bitti! Trendyol 800₺ ve üzerine 250₺ İndirim kodları

tüh şansıma sabah ayakkabı aldım 250tl gg
  12. xFxem

❌İndirim Bitti! 🔥🔥Xigmatek EN41677 Hero kasa 1199Tl🔥🔥

bittiye alsan mı artık ?
  13. xFxem

hocam ben mi bulamadım, bu kolun sarjını nasıl görecegiz? uygulaması da yokmus mouseunu kullanıyordum orta şeker ürün ama yazılımı fena degildi ,kolda yazılım olmaması cok garip geldi
  14. xFxem

❌İndirim Bitti! Trendyol Elektronikte 1200/300 TL İndirim kodu

bu kod bittide 6k ya ayakkabı alacagım indirim kodu var mı acaba kıyafette ayakkabıda arkadaşlar? @GGbaba @XanthiN [H4 id=''][/H4]
  15. xFxem

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-gskill-flare-x5-32gb-2x16gb-5600mhz-cl30-ddr5-dual-ram-1304213529/detay 15 civarına gider diye tahmin ediyorum ama sarı site ram kaynıyor satabilen az iyi fiyat yazmak lazım karar sende facede geziyordum simdi xpg...
  16. xFxem

❌İndirim Bitti! Yudum Ayçiçek Yağı 1 lt 95TL

hopiden aldıgın indirim nerde geciyor hocam amazonda mı ?
  17. xFxem

🔥İndirim VENTO VG4202FL 2.820TL

güzel görünüyor, 4 rgb fanlı fiyata bişey diyemiyorum malum piyasa
  18. xFxem

🔥İndirim 🔥(1 Nisan) Simex Monde Örgülü Type-C to Type-C 100W Şarj Kablosu 150 TL, 60W 125 TL🔥

hocam bunlarda ölcüm nasıl oluyor mesela diyorki 60w kablo ampere uygulamasıyla bakıyorum deger 15w sarj oluyor https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0DTV1WKRQ/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A3515GKC8X3KB9&th=1...
  19. xFxem

❌İndirim Bitti! SAPPHİRE 9070 (25 799TL) +9 taksit

kapağı kapatınca kablo gözükmüyor tasarımı cok güzel ve en tepe kart sapphire ısınma konusunda
  20. xFxem

❌İndirim Bitti! SAPPHİRE 9070 (25 799TL) +9 taksit

senden 9060xt de anlasamayınca amazondan 17e 6 taksit pulse almıstım 9070xt nitro almak istiyorum ama pahalı geliyor sen kaca almıstın kart aşık ediyor öyle bi tasarımı var
Geri