Arama sonuçları: *

• Users: baranngk
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. baranngk

Valorant Oynarken Bir Den PC Kitleniyor Neden?

benim eskiden kullandığım pcde astraya tıklayınca bilgisayar donuyordu seçemiyodum bile
  2. baranngk

İ9 14900k İşlemci Sıcaklığı Sorunu 100°C!

hocam pompa hızın ne baktın mı fulle birde öyle test et
  3. baranngk

Iphone 14 Pro Mu 15 mi

1 2 ay geç al gerekirse ama 17 al
  4. baranngk

Hangi Ekran Kartını Tercih Etmeliyim?

kanka eğer düz oyuncuysan bence çok kasma 9060xt 16gb seni üzmez
  5. baranngk

Çözüldü✓ Ekran Kartı Almak İçin Yardımınıza İhtiyacım Var

kanka masaüstünün diğer parçaları hazır mı değilse eğer o parayı sadece ekran kartına basman çokta mantıklı olmaz gibi
  6. baranngk

Kendime Tablet Alıcam ama Alışveriş Yapamıyorum

hocam dediğin şeyi yaptım kartınızda bir işlem kısıtlaması yok falan dedi ama olmuyor yani anlamadım paramda kitli değil daha dün apple pencil pro geçtim mesela ama tableti geçemedim bir türlü sanal kart oluşturdum ama yine olmadı mağazadan al yapıyorum diye olabilir mi
  7. baranngk

gün içi fiyatı 50k oluyor ben yarın bankayı ararım o zaman bu durum uygulamadan falan çözülemez mi hiç
  8. baranngk

telefondan satın almayı denedim sadece vatanda değil bir çok yerden denedim kabul etmiyo geçmiyo yani siparişi
  9. baranngk

bi çözümü yokmu ya bu durumun
  10. baranngk

vatan dolandırıcılık şüphesi diyor arayan yok uygulamada bişey yazmıyor param ziraatde ordan olmadı kendi enpara hesabıma attım o da olmadı almamda lazım bugün ful bununla uğraştım bu durumu nasıl çözerim
  11. baranngk

Ipad Air M4 Almayı Düşünüyorum Hata mı

kanka beni 60 hz çok rahatsız etmedi ama oledde değil bide o var
  12. baranngk

Ipad Air M4 Almayı Düşünüyorum Hata mı

başta ders çalışmak not tutmak için bi yandanda ekosistem için ipad almayı düşünüyorum almışkende güncel bir şey alayım uzun yıllar kullanırım düşüncesiyle ipad air m4 baktım 13 inçlik olanını ve 11 liğini gidip yerinde gördüm 13 inçliğini beğendim ama 11 liğiyle arasında 6 7k fiyat farkı var...
  13. baranngk

Iphone 15 ve 16 Arasındaki Fark Değer mi

şuanda kullandığın telefon modeli ne
  14. baranngk

Iphone 15 ve 16 Arasındaki Fark Değer mi

bence 15 le 16 arasında çok fark yok yapay zeka iphone 16 da daha iyi çalışır ama o da yok zaten şuanda alıcaksan direk 17 al bence gerekirse 1 ay geç al 17 al bende iphone 16 var ben alırken aralarında 15k fiyat farkı var diye 16 tercih etmiştim 15 alıcaksanda 256gb almak mantıksız
  15. baranngk

Sizce Hangisini Almalıyım?

en iyi olan 3. de hepsi çok pahallı
  16. baranngk

Ipad Air M4 Almayı Düşünüyorum Alınır mı

ekranının oled olmaması beni düşündürüyo proların fiyatınada çıkasım yok kullanan var mı hiç
  17. baranngk

Samsung S25 mi iPhone 17 mi ?

benim pil sağlığı 100 şuan 88 devirdeyim ama 8 saat çok ya ben göremem yani belki ben instada çok geziyorumdur ondan öyledir
  18. baranngk

hocam arabam yok ama bence arada sapıtıyor ya bi 4 5 kez apple destekle konuşmuşumdur mesela ortalama 6 7 saat veriyo onda bişey yok ama androiddeki kadar rahat olmazsın bence
  19. baranngk

bende iphone 16 var memnunum ama iphone 17 bütçesinde s25 ultra var genel olarak iphonun günlük kullanımından memnun olsamda ekran süresi bakımından memnun değilim iyice düşünerek al
  20. baranngk

Radeon RX 9070 XT Furmark Testim

Birazdan bende paylaşıcam buraya 1786226707 1786226745 biraz büyük oldu ama sorun olmaz herhalde
Geri