Arama sonuçları: *

• Users: Melih11
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

Sinerji CTV-V6 alınır mı?

Omega 5
  2. M

Yeni Sistemdeki Monitörüm çalışmıyor

Kanka kasanınkine takamam ya mecbur ekran kartına takacağım. Kasada onun için bir şey yok. Umarım bir sorun yoktur. Yani 1000de 1 olan ihtimalde bana denk geldi aw
  3. M

Hepsi dönüyor her şey normal. Ekran kartı fanlarıda dahil ama monitörde sinyal yok. Diğer ekran kartının girişerlerine taktım yine aynı. Yarın bilgisayarcı çağıracağım. Ramleri falanda söküp taktım hiçbir işe yaramıyor. 1658512134 Kanka her şryi denedim artık bıraktım bilgisayarcı çağıracağım
  4. M

Ekran kablosunu ekran kartının üstüne taktım. Ekran kartı çalışıyormuş fanlar arada dönüyor. Ama monitör no signal diyor sadece
  5. M

Arkadaşlarben donanım arşivinin sistemini aldım monitörde aldım yeni. Ekran kartını taktım ona güç şeysinide taktım. ekran kartının fanları dönmüyor. Mönitörü takıyorum monitörümde çalışmıyor. Acaba neden dolayı bu? Sadece ekram kartını taktım sisteme baska bir sey yapmadım. Monitörde sinyal yok...
  6. M

27" FHD Monitör Sorun Yaşatır Mı?

Kanka siparişimi verdim teşekkür ederim. Bunu aldım https://www.hepsiburada.com/viewsonic-27-vx2718-2kpc-mhd-qhd-1ms-165hz-hdmi-curved-freesync-monitr-p-HBCV000003YMDW?magaza=Gamers_Arena&url_src=and-product-detail
  7. M

27" FHD Monitör Sorun Yaşatır Mı?

Arkadaşlar insanlar pikseller sayılıyor falan diyor bunun hakkında deneyimi olan varsa bana söyleyebilir mi? Aklımı çok karıştırdılar. Ben büyük ekran seviyorum. O yüzden 27" olmasını istiyorum. İlla qhd almak zorunda mıyım yoksa fhd yeter mi
  8. M

Arkadaşlar DA GT2 için monitör önerisi

Kanka onun yerine qhd alacağım ya monitörü. Onada bakmıştımda pek tatmin etmedi.
  9. M

Kanka bende bu durumdan dolayı ekipmanlarısa hemen sipariş vermek istiyorum. Şu ülkede her şey mi yükselir ya şaka gibi
  10. M

Kanka hem fhd hemde çok pahalı ya. Onu alamam
  11. M

Oyun için yüksek ekran kartı lazım. Video izlerken etkisi yok.
  12. M

Her seyde farklı. Oyunlardada 2kda oynayabiliyorsun video izlerkende 2k izliyorsun
  13. M

Kanka benimde aklımda olan monitör bu. Sabah alırım muhtemelen. Birde klavye, ve kulaklık önerir misiniz ikisine 1.5k verebilirim maus olarakta razer deathatter v2 alacağım 1657913369 Teşekkür ederüm klavye ve kulaklıkta önerir misiniz ikisine 1.5k verebilirim çok zorlamayacak şekilde...
  14. M

Arkadaşlar yeni sistemi biliyorsunuz şimdi ben bunun için 2k monitör alsam boşa almış olur muyum? Dizi film izlemeyi çok seven birisiyim ve internetimde gayet hızlı. Qhd aliyim mi yoksa fhd 1k ips mi alayım? Bütçem 4k
  15. M

DA yeni sistem tekrar stoğa girecek mi

Zor gibi ya 5kya bile satsam valla okeyim 1657910123 Teşekkür ederimm
  16. M

Teşekkür ederim. Ekran kartını satıp 6600xt almaya çalışacağım
  17. M

Arkadaşlar tekrar stoğa girer mi yoksa 13kya akakçeden düzdüğüm i3 12100f ve 6600xt sistemi mi alsam
Geri