Arama sonuçları: *

• Users: kurinsh
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. K

Razer barracuda x 2.4 mikrofon sorunu

her şey doğru fakat mikrofon sesi algılamıyor yine de
  2. K

Razer barracuda x 2.4 mikrofon sorunu

Merhaba arkadaşlar.Bu kulaklığı alalı bir kaç ay oldu mikrofonu discordda sorunsuz çalışıyor fakat lol valorant gibi oyunlarda sesimi bi türlü algılamıyor.Nası düzelticem bi çözümü olan var mı? Özellikle oyunlarda olması baya sinirimi bozuyor.
  3. K

2 tane ssd de aynı uygulamalar

Merhabalar ben dün bilgisayarımdaki 500gb ssd yı çıkarıp 1tb lık taktım 500gb ı da sonra takacağım da Örneğin ben 1tb lık ssd ye steam'ı yüklesem ve o 500gb lık ssd'de de varsa aynı uygulamalar 2 ssd'de de olsa ne olur bilen var mı acaba
  4. K

Ekran Kartım 77 derece oluyor

bence de sacma ama tamamen boyle oldu simdi ise normal ayarlarına dondurdum fakat yine 75 oluyor
  5. K

Ekran kartım cok ısınıyor

Merhaba ben 2060 ekran kartını kullanıyorum bugun fanlarımın hızını ayarlayacaktım 23 fan hızında en falza 67 derece alıyordum fakat 60 a cektim simdi ise 77 ye cikiyor ne yapmaliyim
  6. K

Ekran Kartım 77 derece oluyor

Merhaba ben 2060 ekran kartını kullanıyorum bugun fanlarımın hızını ayarlayacaktım 23 fan hızında en falza 70 derece alıyordum fakat 60 a cektim simdi ise 77 ye cikiyor ne yapmaliyim
  7. K

2. elden 2060ımı ne kadara satabilirim

Merhaba 7 ay önce 2060 lı bir sistem almıştım ama 2060 ı 2. elden satıp daha iyi bir kart almak istiyorum hem 2060 ı koyabileceğim bir fiyat hem onun yerine alabileceğim bir kart öneriniz var mı
Geri