Arama sonuçları: *

• Users: Fyzlvq
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. F

Tavuk dünyasında garsonluk zor mu?

En son gittiğimde 20 kadar masa vardı o yüzden çok yoğun olacağını düşünmüyorum. İnsanların dırdırını da her zaman çekeceğim hayatımda zaten kaçılacak bir şey değil maalesef o
  2. F

En az ilköğretim mezunu diyor ilanda. McDonalds’da da çalışan arkadaşlarım var genç işçi sınıfına giriyorum.
  3. F

Merhaba, 16 yaşındayım ve ilk defa çalışmaya başlayacağım. Şuan kendime iş arıyorum. Aklımda garsonluk yapmak veya burger king, Mcdonalds gibi bir yerde çalışmak var. Şuan bulunduğum yerde tavuk dünyasının garson iş ilanı var. Ne kadar zor olur?
  4. F

Öneri 7800x3d için ekran kartı önerisi

Şu an 3070 ti'ye sahibim fakat vram açısından sıkıntı çekiyorum. Oyun performansına kıyasla vrame biraz daha önem veriyorum. Önümdeki 3-4 ay içerisinde almayı planlıyorum bütçem yaklaşık olarak 20-25k olacak. 5000 serisini beklemeli miyim
  5. F

Fingertip grip mouse önerisi

çok pardon farketmemişim onu, muhtemelen x1 ultrayı seçeceğim. İkinize de teşekkür ederim
  6. F

Peki bu üçü arasında ne fark bulunuyor
  7. F

Discord sunucusunda da bir kişi bundan bahsetmişti listeme aldım bunu, başka önerileriniz var mı?
  8. F

Bütçem 4k civarında, 17x9 cm elim var. Tercihim deliksiz ve sade tasarımlı bir mouse.
  9. F

❌İndirim Bitti! RAZER Barracuda X Mercury White Kablosuz Gaming Kulaklık 2.011TL

Bende var ve pek beğenmiyorum, dip ses sorunu var evet ama o da maksimumda iken oluyor onda sıkıntı yok fakat sol kulakta tık tık diye ses gelip duruyor. Amazon Amerika'dan aldığım için de garantisi yok rafımda duruyor öylece
  10. F

LGS MATEMATİK NET ARTTIRNA

son iki senedir tüm şıklardan 5-5-5-5 şekilde çıktı fakat bir soruyu doğru tutturma olasılığın 1/4. 20 sorudan 5 doğru 15 yanlış yapsan 3 yanlış bir doğruyu götürüyor yani boşa, en iyisi sadece soruları oku yapabileceğini düşündüklerini yapmaya çalış
  11. F

LGS MATEMATİK NET ARTTIRNA

sallama sakın, puanını alt üst eder. zaten sınavdaki 5-6 soru herkesin yapabileceği bir seviyede soruları oku yaparsın illahaki birazını
  12. F

📌 TÜİK Açlık ve Yoksulluk Sınırını Açıkladı!

Kader ya yapacak bir şey yok
  13. F

🔥İndirim 🔥🔥Corsair VENGEANCE DDR5 32GB (2x16GB) 6000MHz C36 Ram 2.409,42 TL 🔥🔥

cl 30 6000mhz ramlerim var, bu ürünle birlikte kullanabilir miyim alırsam?
  14. F

Pili 94 olan iphone 12 alinir mi

Eylül 2021'de çıktı iphone 12
  15. F

imei kaydı yaptırmış olsa bile kullanamaz, kayıt yaptırdığin kişi adı ile hat sahibi aynı olmak zorunda 3 yıl boyunca, iphone 12 çıkalı 3 yıl olmadı muhtemelen imei yoktur
  16. F

telefon tam şarj olduğunda akımı kendisi keser gece takılsa da bir şey olmaz
  17. F

🔥İndirim MSI MPG A850G 850W 80 PLUS GOLD 2600TL

alabiliyorsunuz ram aldım %20 indirim olduğu zaman, ama mağazada stok olmalı yoksa getirtiyorlar o yüzden almadan önce stok sormak önemli
  18. F

🔥 Memur Maaşına Yüksek Zam Geli̇yor! 🔥

Tarım için çalışacak insanlar da gökten iniyor zaten
Geri