Arama sonuçları: *

• Users: MelaruN_
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

Windows Hello Sorunu (win 10da)

Merhaba öncelikle ben şimdi win 11 kurdum sonra sıktı , fps ve birkaç şey için win 10 daha iyiydi sonra geri düşürdüm 10'a ve windows hello için pin istiyor pin kurun diyor, giriyorum sonrasında sorun oluştu diyip duruyor lütfen yardım edin her pcyi açtığımda geliyo nasıl yapıcam dikkatinize!
  2. M

Windows Helloyu Ayarlıcam Olmuyo Acil Yardım

Merhaba şimdi ben win 11den win 10a geri düştüm windows helloyı ayarla diyo pcyi açtığımda microsoft hesabıma atıyor diyo pin ayarla yazıyorum ve bana bi sorun oluştu diyor her pcyi açtığımda oluyo güncel bilisayarım lütfen yardım edin!
  3. M

win 11 spotify masaüstü yerleşimi gösterme çalışmıyor

bu özellik çalışmıyor şarkı fln geççem win 10da vardı win 11 yükselttim bu özellik çalışmıyor artık yardım ederseniz sevinirim
  4. M

Arkadaşlar güç kaynağını söktüm 4 tane vida kaldı

Merhabalar, güç kayağımı pc aldığımdan beri hiiç temizlemedim ve aşırı tozlanmıştı, herşeyi geri takabildim ama pervanenin üstünde kapak vardı orayı otturamadım ve 2 tane vida kaldı ve nerden geldiiğini bilemediğim 2tane daha vida buldum pcyi açmayı başardım sıkıntısız ama ileride kapağı ordaki...
  5. M

İnstagram sms kodu gelimiyor acilll yardım!

Merhaba. Öğlen vakitlerinde durmadan gir çık yaptıp instagrama sonra ise hiç sms veya maile güvenlik kodu gelmemeye başladı 3-4 saatir 1tane bile sms gelmedi girewmiyorum mailede gelmiyor ne yapıcam lütfen bir sürü video izledim yok ön belleği temizle fln diye olmadı adam akıllı bilen varsa...
  6. M

Fn+F7 şarkı durdurmaya basınca klavye donuyor

merhaba, şarkı dinlerken fn+f7 basınca klavye donuyor fn+w yapıyorum düzeliyor yardım eder misiniz? Klavye rampage rmk-gx9 pulsar
  7. M

eskiden 300 fps fln alırken şimdi 150 fln alıyorum fpsi nasıl çok artırabilirim

eskiden 300 fps fln alırken şimdi 150 fln alıyorum fpsi nasıl çok artırabilirim ekran kartım yok 8b ramim var
  8. M

PC'YE YÖNETİCİ YETKİSİ NASIL VEREBİLİRİM ACİLLL

Kendi pcmde hiçbir şey yapamıyor izne sahip deilsin diyor acil söyler misiniz ne yapıcam
Geri