Arama sonuçları: *

• Users: ByZeyd
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

Passolig bilet devir hakkında

Dostlar selam eyupspor macına gidecektik pazar gunu bir bilet aldkı ben kendime alamadım bu instagramda falan cok goruyorum bilet devir eden cok kisi var bu devir işlemleri nasıl yuruyor tam olarak ve karsımdaki kisiye nasıl guvenebilirim hic yapmadım daha once bilgisi olan varsa yardım ederse...
  2. B

18 yaşında öğrenci birisi hayatını nasıl devam ettirmeli?

nasıl oluyor bu iş
  3. B

18 yaşında öğrenci birisi hayatını nasıl devam ettirmeli?

Selam öncelikle Zeynep ben 18 yaşındayım BESYO 1.sınıf öğrencisiyim. Şu an için tek hedefim az da olsa kendi gelirimi saglamak ve elimdeki parayla da yatırımla kar elde etmek ailem aylık 1000-3000 lira arasında harçlık veriyor ve bu parayı yatırıma koymak istiyorum ve bu işlerle hiç alakam yok...
  4. B

6000-7000 TL arası telefon önerisi

araştıracağım tekrardan teşekkürler.
  5. B

aga bir soruyu okusaydın note 10s kamerası kötü diyorlar.
  6. B

Selam dostlar, telefon alacağım bütçem 7000 TL'ye kadar benim için önemli olan kamerası ve pil ömrü tek oynayacağım oyun Mobile Legends olacaktır. Önerilerinizi bekliyorum.
  7. B

D15 Laptop Valorant oynatır mı?

Huawei d15 Kullanıyorum arada canım sıkılıyor oyun oynamak istiyorum doğal olarak Valorant çok sistem gerektiren bi oyun değil sizce oynatır mı? i5-1135G7 İŞLEMCİ 8,00 GB RAM İntel IRISXe ekran kartı
  8. B

Açık Lisede Süreç Nasıl İşliyor?

anladım mezun olmada sıkıntı yaşamam yani çünkü ben BESYO düşünüyorum genelde sporda vs olacağım. Bu sınav tarihlerini falan takip edeceğim bir sayfa var mıdır?
  9. B

Açık Lisede Süreç Nasıl İşliyor?

Selam, 11.sınıf sözel öğrencisiyim seneye açığa geçmeyi düşünüyorum fakat süreç hakkında bir bilgim yok. Sözel olduğum için 11-12. sınıf matematiği görmüyorum açığa geçersem bunlardan muaf olacak mıyım? Yani sadece sözel dersleri mi göreceğim yüzeysel bir şekilde genel süreçi anlatacak var mı...
  10. B

Bataryamı doğru mu kullanıyorum?

Bazı şeylere bir kere sahip oluyoruz. Niye önem vermeyeyim ki bir değer verdim ona
  11. B

yeni laptoplarda böyle bir şey yok gömülü pil ben dediğim gibi 80e kadar şarj edip 50de kapatıp okula gideceğimi döndüğümde 20-30 dolaylarında şarja takıp yine 80 civarlarında çıkarıp böyle devam etmeyi düşünüyorum
  12. B

Zaten çok kullanmıyorum okula gidiyorum 9 saat kapalı kalıyor dediğiniz gibi %50de bırakıp kapatacağım 20 olunca 80e kadar şarj edeceğim daha sonra çıkarıp %50de bırakıp gideceğim Tekrardan bu döngüyle şuanlık taşımıyorum laptopu evdeyim sürekli prizde kullanmam o hatayı bir kere yaptım
  13. B

Dostlar selam d15 laptop kullanıyorum bataryanın ömrü uzun olması için 80e kadar şarj ettikten sonra çıkarıp 20ye kadar kullanıyorum ve 20 olunca tekrar 80e kadar şarj ediyorum doğru mu yapıyorum? Haftada bir kez tamamen şarj ve deşarj yapmalı mıyım? Ömrünü uzatmak için neler yapabilirim
  14. B

D15 Pil gücü modu sorunu

Dostlar bugün aldım bilgisayarı şu aile modu ofis modu gibi modları nerden açacağım? Pc managera girdim ama bulamadım kullanan bilen varsa yardım edebilir mi
  15. B

Laptop bataryası nasıl kullanılmalı

Evet dostlar bugün Huawei Matebook d15 satın aldım ve bataryanın uzun ömürlü olması için nasıl kullanabilirim laptopu ilk defa kullanacağım bilmiyorum
  16. B

9000 TL dizi-film ve oyun için tablet önerisi

tabii ki bütçe altında daha iyi fakat parasını vereyim sıkıntı çıkarmasın sağlam olsun istiyorum Pil ömrü de benim için çünkü kütüphanede vakit geçireceğim.
  17. B

9000 TL dizi-film ve oyun için tablet önerisi

Çoğunlukla dizi falan izlerim, arada sıkılırsam oyun oynarım Mobile Legends vs. Bütçem 9 bin, zorlayabilirim eğer yetmezse.
  18. B

Pubg oynatan tablet önerisi

iPad 8.nesil iPad Air 4.
  19. B

Sporcu lisansı nerden çıkarılır?

Gençler spor akade misine başlayacağım da belge verdiler şimdi lisans çıkarmaya nereye gitmem lazım il müdürlüğü dedi ama il müdürlüğü ne oluyor tam olarak nereye gitmem lazım 16 yaşındayım.
  20. B

13.500 TL hazır sistem önerisi

Artık burama kadar geldi sistem bekledim ya bütçemi aştı ya da stok bitti aylardır bekliyorum okul açılacak bu işlerle daha uğraşamam Genelde FPS oyunları oynuyorum wot,valorant,pubg gibi Ayrıca SİMS oynuyorum. Çok nadir AAA oyunları oynarım genelde çok oyunculu oynuyorum çünkü. Bir sistem...
Geri