Arama sonuçları: *

1. İ

Battlefield 4 xbox game pass

oradan indirdim zaten hata veriyorr
  2. İ

pc game pass* 1668611034 denedim olmadı bu arada 1668611065 başka bir sorun var
  3. İ

xbox game pass ile battlefield 4 premium edition indirdim. Dlc indirmedim bu arada. Oyun açılırken repair your game tarzı bir uyarı veriyor ne yapmam gerek ?
  4. İ

2×16 GB vs 4×8 GB Ram

bence boşuna 4x8 tane alma 2x16 tane al sonradan 2 ekleme daha yaparsın
  5. İ

Apu işlemciye ayrılan bellek

Selam arkadaşlar herkese iyi günler. Ben ekran kartı aldım rx6400 önceden de apu kullanıyordum sistemimi. Ryzen 3 2200g. Şuan şöyle bir sorunum var, 16 gb ramim var fakat sadece 13,9 gb gösteriyor kalan kısmı donanıma ayrılmış diyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim. Yardımcı olan herkese teşekkür...
  6. İ

HDD'min kullanım süresi 67494 saat fakat

Hepsiburadadan sıfır bir şekilde aldım ürünü 1667164318 ve birkaç ay önce 62k saatti bir bug falan olmalı
  7. İ

HDD'min kullanım süresi 67494 saat fakat

HDD'min kullanım süresi 67494 saat fakat ben ürünü 1 yıl önce aldım. Ayrıca günde ortalama 9 saat falan açık kaldı bilgisayar. Bu değerler ne anlama geliyor ? 1667164084 Sağlık durumu iyi
  8. İ

Siyasi oyun önerisi

Mobilde seçim oyunu 2 var o tarz bir oyun lazım varsa öneriye açığım.
  9. İ

Asus cashback yardım

Galiba kutudan çıkan kodu
  10. İ

İşlemci Yere Düşürdüm Ama Bilgisayar Çalışıyor kullanıyorum Bi Sıkıntı Olurmu

Kullanıcı hatası. İade etmezler bence
  11. İ

Çözüldü✓ Amazon LULUBUY S.A.R.L güvenilir mi ?

Haklısın bir an için ümitlenmiştim yardımcı olan herkese teşekkürler.
  12. İ

gerçekten hiç emin değilim ama güvenmemeye karar verdim çünkü piyasada 20 k olan bir kartı bir insan deli değilse 600 liraya satmaz
  13. İ

Başlıkta duruyor soru.
  14. İ

Çözüldü✓ Bu iki RAM'den hangisi alınmalı

Aynı ramdan tekrar al ya da iki tane ram alıp eski rami çıkar yoksa sistem kafayı yiyebilir.
  15. İ

910 tl bütçe modem önerisi

Bütçeyi biraz aşabilir. Evin duvarları kalın ve sinyal benim odama gelemeyebiliyor güzel bir modem lazım. Bütçeyi biraz aşabilir.
  16. İ

Bu bilgisayara bu fiyat değer mi

Bakın şuan piyasanın durumu belli 8900 az bile anakart vb. kötü ancak benim ryzen 3 2200g apu sistemim bile 11 k şuan sıfır toplasan a320m anakart 1660241781 Siteye güvenme bence
  17. İ

QoS için bilgisayar programı

Tenda v12 ac 1200 modeli bir modemim var modem gayet güzel fakat QoS özelliği olmadığı için evde biri maç vb. video izlemeye başlayınca benim internet mahvoluyor. Mobil ve pc için internet kısıtlayacak bir program var mı ?
  18. İ

Superonline valorant

1660238191 Bu video paket kaybını en aza indirmeye yönelik
  19. İ

Valo islemci sicakligi

fanı sabitleyememiş olabilirsin bendede aynısı olmuştu en düşük ayarlar 95derece oynuyordum
  20. İ

İnternet önerisi 80 130 tl arası

millenicom deneyebilirsin taahhüt yok
Geri