Arama sonuçları: *

• Users: mryenii
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. mryenii

El Capitan Kullanıcıları Kulübü

Herkese hayırlı olsun alan gelen kullanan herkese :)
  2. mryenii

9271 Tl

%14 ekle
  3. mryenii

Tek fan dönüyor

hdmi to vga alın / dikkat edin vga to hdmi olmasın ^^ 30 lira fiyatı maks kazıklanmayın
  4. mryenii

Yardım 450-500TL Red Switchli Mekanik Klavye Önerisi

benim klavyemde deri bilek desteği var / terletmiyor / kaymıyor sen sürüklersen öyle mobil bir durumu var / şahsen rog veya steel series bak derim bunun dışında ama onlarda pahalı
  5. mryenii

ryzen 7 3700x anakart önerisi

x570 alabilrsin
  6. mryenii

bence değer
  7. mryenii

Red Switch Ogre GamePower tavsiye ederim
  8. mryenii

Kafam küçük düzelir mi

Hacı ben 25 yaşındayım :) benim kulaklar Türksat uydusu gibiydi şimdi eser yok :) dert etme sağa sola yürü koştur kızlara sohbet muhabbet et utanacak bişi yok sende insansın o da :)
  9. mryenii

Yardım Karşı komşuda internet iyi bizde kötü

Abv diyip başka platforma geçeceksin hocam :)
  10. mryenii

TEKNOBİYOTİK X2 2K SİSTEM

Örnek olarak söylüyorum https://www.itopya.com/hermes-m2770xt-amd-ryzen-2700x-msi-rx-5700-xt-mech-oc-8gb-16gb-ddr4-500gb-nvme-ssd-gaming-bilgisayar/ işlemcimi 3600 yapıp yanına cooler master sıvı soğutma ekleyince bile 8900 fiyat çıkıyor seninle bunun arasında 1.1 k fark var ona da monitör...
  11. mryenii

Galax ve sıvı soğutucuların hakkında en ufak problemde ne karşılaşırdım bilmiyorum ben kendim toplasam ekran kartını 5700xt kullanıp ve bilindik bir sıvı soğutma markası seçseydim 9-9.5 k bandında olurdu oda kendim toplasam. diye düşünüyorum şahsi fikrim
  12. mryenii

açıkçası ben bu sisteme 10 k vermem site ama güvenilir gene bi 10 günde gelir
  13. mryenii

Steelseries Arctis 1 7.1 mi?

eksik bilgi vermeyin arkadaşlar Steel Series 2019'dan itibaren tüm kulaklıklarında " KENDİ " 7.1 Özelliğini kaldırdı ama hala kullanabiliyorsun. Windows 10'da gelen güncelleme ile Çevresel Ses Sistemini yani " 7.1 " dediğimiz özelliği sundu ve Steel Series yetkilileri çakışma olmaması için daha...
  14. mryenii

Hangi pc daha iyi 1. 2. ?

1. Almanı tavsiye ederim
  15. mryenii

Windows 10 Pro Oem Key

nasıl oluyor bu ?
  16. mryenii

Kargo Süreleri Hakkında

Dış Mihraklara karşı tek yüreğiz öyle deme :P :P
  17. mryenii

El Capitan Kullanıcıları Kulübü

Adam napsın yapıyor yaranamıyor yapmayınca neden yapmadın oluyor yapınca isyan ^^ sıkıntılı bir milletiz kul hakkı günah felan umrumuzda olmuyor maalesef ve eline klavyeyi alan güzel güzel her şeyi yapabiliyor..Sözüm meclisten dışarı yapan arkadaşlar kendilerini bilirler :)
  18. mryenii

Kargo Süreleri Hakkında

Hepsini yargılamak hata olur genel hatları ile konuşuyorum sadece..Durduk yere kul hakkına girmeye gerek yok ^^ Ama ülke olarak rezil haldeyiz kargo konusunda...
  19. mryenii

Bu pc Alınır mı??

Ekran kartını yükseltmeni öneriyorum. Bi tık düşük kalmış "şahsi" düşüncem
  20. mryenii

Kargo Süreleri Hakkında

UPS'in eski halinden eser yok şimdi...Geri kalanında vay haline zaten :)
Geri