Arama sonuçları: *

• Users: LoudTigerTR
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. LoudTigerTR

Yardım Monster laptop fps sorunu

Benim monster laptopum var sorun soyle ben guc seçeneklerinden 100 de yuz islemci yapinca alacagim fpsleri aliyorum fakat 1 dk icinde bu 3 de 1 ne dusuyor mesela valorantta 350 de 100 e filan dusuyorve gecikme oluyor gpu saat frekansi dusuyor ama ben bunu 98 filan yapinca hic bi sorun yok fakat...
  2. LoudTigerTR

Laptopta dusuk fps yardim edin lutfen

Haklisin da uzak sehur de
  3. LoudTigerTR

Hocam cok saol bilgi icinde fan kapatinca da degismiyor acinca da niye sabitliyi sanki grafik kisnica 77 sabitliyir
  4. LoudTigerTR

Yok valla q gaziyor
  5. LoudTigerTR

Knk ona bakma nvdianin kendi sitesinden ya daa benim attigim yerden bakta gir baya guclu
  6. LoudTigerTR

Knk ,3070 de bile iyi rtx 2080 super max q mobilde 1694354098 Oyle olsa 3070 i nasil gecsin aga
  7. LoudTigerTR

Knk int den baksana benchmark testine 1694352061 https://laptopmedia.com/top-laptop-graphics-ranking/
  8. LoudTigerTR

Ekran kartim rtx 2080 super laptop ejran karti benchmarklarina bakarsan aga rtx 3060 tan guclu bjr kart laptop icin
  9. LoudTigerTR

Merhaba size bur sorunumu dile getircem benim moster tulpar t7 v21.4 laptopum var icinde rtx 2080 super max q ve i7 10875 h islemcim var simdi ben dusuk fps sorunu yasiyorum güç seceneklerinden yüksek performansa alinca yuksek fps aliyorum ama her seyde cs go da bile ekran karti 100 de 100...
  10. LoudTigerTR

Yardim lazim laptopumda fps dusuklugu yaşıyorum

Under volt yapin diyenler var ama
  11. LoudTigerTR

Bencede ama bunu yazilimsal yapip dusuremememi
  12. LoudTigerTR

Turkcesi ypkmu bunun
  13. LoudTigerTR

Tamamdir tesekkur edrim yardimlarin icin
  14. LoudTigerTR

Tamamdir ama bur sey sorcam her marka ekran kartinin yukte 95 derecye kadar nirmal oldugunu soylemis monsterda da biyle yaziyor
  15. LoudTigerTR

Anlar cok ise yaramiyor diyolar ama 1694069799 Sogutucular
  16. LoudTigerTR

Evet ama islmeciyle alakasi varmi ekran karti frekansinin
  17. LoudTigerTR

Hocam undervolt yapmaya karar verdimde nasil yapilir laptopta cok bi fikrim yok yardimci olma sansiniz varmidir
  18. LoudTigerTR

İsindigi icinmi yoksa 100 de yuz kullanildigi icin olma sansi yokmu cunku ben kontrol ettigimde isinma aynj ekran karti birden 100 de yüz olunca dusuyor 1694069259 Onlari kontrol ettim onlarin hepsi tam
  19. LoudTigerTR

Soyle soyleyim sicakliklar max islemci 80 ekran karti 87 bunlar laptop icin doğal 1694068978 Ubdervolt yapmayu dusunuyorum ama bu konuda bilgili degilim
  20. LoudTigerTR

Simdi benim monster tulpar t7 v21.4 cihazim var bunda rtx 2080 super max q ve i7 10875 h islemci 32 gb ram var özelliklerim güçlü olmasina rağmen bir cok oyunda fpsem olması gerektiğinin yarısı kadar driverlar bios her sey guncel performans ayarları tam ben incelerken bir sey farkettim gpu 100...
Geri