Arama sonuçları: *

1. M

Oyun için laptop önerisi

Herkese merhabalar. Memurum akşamları eve gelip oyun oynayabileceğim arada bir işlerimde kullanabileceğim ama beni üzmeyecek güzel fps alabileceğim laptop önerileriniz nedir? Bütçe 80.000
  2. M

İkinci El 4060ti 16GB aldım

Amd karta olan bu karşıtlığınızın özel bir sebebi var mı? Ben mevcutta şuan 9070xt kullanıyorum ve beklediğimden çok çok çok daha iyi performans alıyorum fakat herkes uzak durulması gerektiğini söylüyor sebebi nedir?
  3. M

Lian Li ekosistem toplama

Yorumların çoğu olumsuzlukla dolu fakat ben katılmıyorum. Bende lian li eko sistem kullanıyorum ve doğru kablolama yaparsanız on numara serin tutuyor. İlk kurduğumda bir kaç sorun yaşadım evet fakat lian li discord grubunda o kadar yardımcı oldular ki. Üstelik adresimi isteyip ücretsiz yeni...
  4. M

Öneri 8x3 pin kablo önerisi

Gigabyte RX9070XT Gaming OC ekran kakrtım var. Gigabyte 850w psu kullanıyorum. psu içinden çıkan kablonun görüntüsü hiç hoş durmuyor. daha düzenli ve güzel gözüken bir kablo almayı düşünüyorum. RGB'li istemiyorum. malum kablo olayı biraz riskli bu yüzden yapabileceğiniz öneri kablo var mıdır...
  5. M

Yardım Tebilon rezilliği ürünüm kargoya verilmiyor

Arkadaşlar herkese merhabalar. 16 Ocak günü idefix üzerinden satıcısı tebilon olan mağazadan "Gigabyte B850 Eagle" marka model anakart sipariş ettim. Bugün günlerden 25 Ocak. Tam 9 gündür siparişim ürünümün kargoya verilmesini bekliyorum. Sıfırdan ilk defa pc topluyorum farklı yerlerden aldığım...
  6. M

incehesap sistem önerir misiniz?

Teşekkür ederim
  7. M

incehesap sistem önerir misiniz?

Gaming gecesi ne zaman olacak
Geri