Arama sonuçları: *

1. ESKİBİRDOST

Bannerlordda modlar çalışmıyor

selamın aleyküm rrane mod paketi indirdim vortex üzerinden hepsi kurulu çakışan dosya felanda yok ama en basit ulak yollaama veya ateşli oklar felan hiçbiri yok neden bide oyunu steamdan açarsam hata veriyor açılmıyor sadece vortex üzerinden giriyor bilgisi olan biri yardımcı olabilirmi lütfen
  2. ESKİBİRDOST

Rx 6750 xt Ryzen 5 5600x li Sistemin ikinci el fiyatı nedir?

Adam sana fiyat kaç dedi arkadaşın dediği gibi 25k dan fazla vermezsen iyi olur senin için
  3. ESKİBİRDOST

15-20 k ya ince telefon önerisi

Kral çok teşekkür ederim bilgilendirmen için sanırım 400 modelini alırım gibi çok sağol
  4. ESKİBİRDOST

2 k ya bu kulaklık alınır mı

Anakartım MSI b550 A-pro can sıkarmı
  5. ESKİBİRDOST

15-20 k ya ince telefon önerisi

Annem için alacağım kibar küçük ince bir telefon lazım ekranı amoled veya oled olmalı bu bütçeye uygun hafif küçük bir telefon varmı acaba ne alabilirim kamerası ortalama bişe olsa yeter
  6. ESKİBİRDOST

2 k ya bu kulaklık alınır mı

Razer blackshark 2v x 2 k civarı bütçem var ve bunu almayı düşünüyorum ne dersiniz daha iyi seçenek varmı yoksa bu okeymi kullanan felan varsa yardımcı olursanız sevinirim
  7. ESKİBİRDOST

Öneri 2-2.5 k civarına oyun için kulaklık lazım

CS felan oynuyorum Bluetoothlu felan olursa güzel olur olmazsa da can sağlığı diyelim ne önerebilirsiniz bu fiyatlara en iyi seçenekler neler acaba
  8. ESKİBİRDOST

1-1.5 kya kulaklık önerisi

Bu fiyatlara alabileceğim ortalama bir şey lazım ne önerebilirsiniz
  9. ESKİBİRDOST

Öneri Telefon için kulak üstü kulaklık önerisi

Dönüştürücü felan alıp kablolu modeller kullansam sorun ölümü evde birtane varda eski sorunsuz çalışıyor gamepower mihawk boşta duracağını onu kullansam dönüştürücü ile bide dönüştürücü linki varsa güzel olur kusurabakma rahatsız ediyorumda
  10. ESKİBİRDOST

Öneri Telefon için kulak üstü kulaklık önerisi

1k civarına fiyat performans telefonla kullanabileceğim kulak üstü kulaklık varmı öyle çok üst düzey bir şey istemiyorum işimi görsün yeter en fazla 1.2-1.3 e kadar çıkabilirim
  11. ESKİBİRDOST

Çözüldü✓ Son ay cayma bedeli ödedim yardımcı olacak varmı?

Valla ne bileyim yaptılar birşeyler olan oldu tecrübe etmiş olduk sağlık olsun eyw
  12. ESKİBİRDOST

Yok kral kullandığım fatura 89 liraymis cayma bedeli ile 360 lira ödedik aradım cayma bedelinden dolayı bu fiyat çıkmış 1767882907 Faturanın 1 aylık ücreti 200 lira idi biz sadece 1 hafta kullandık fatura 89 liraymış 270 lirada cayma bedeli toplam 360 ödedim fatura için
  13. ESKİBİRDOST

Haklısın reis biz garibanlar gidip dava etsek ne olur daha çok paramız gider eyw bilgi için
  14. ESKİBİRDOST

Aralık ayında Türk Telekomdan vodofone geçiş yaptım son ay olmasına rağmen 270 lira cayma bedeli ödedim müşteri hizmetleri ile görüştüğümde son güne kadar cayma bedelinin geçerli olduğunu söylüyor bunu. Hakkında bilgisi olan varmı çünkü aynı gün kuzenimide vodofonedan Türk Telekoma geçiş yaptı...
  15. ESKİBİRDOST

GTA 5 türkçe yamayla açılmıyor

Geri getirirlermi
  16. ESKİBİRDOST

GTA 5 türkçe yamayla açılmıyor

gta 5 e open iv ve gta.tr üzerinden son sürüm türkçe yama kurulu çnceden açılıyordu bir süredir girmiyordum şuan açılmıyor düzgün başlatılamadı yazıyor ve hata verip açılmıyor open iv üzerinden türkçe yamayaı kapatınca sorunsuz bir şekilde açılıyor dosya doprulaması felanda yaptım kaldırıp...
  17. ESKİBİRDOST

Mafia 2 açılmıyor ???

Mafia 2 ye giriş yapıyorum bir tuşa basın diyor basıyorum oyun kapanıyor sorun ne acaba bilgisi olan varmı
  18. ESKİBİRDOST

EAFC 26 sistemimde kasarmı?

Kasmaz kardeşim🗿
  19. ESKİBİRDOST

Oyun oynarken ekran donup kalıyor

O sıkıntılı olanı nasıl tespit ettim uygulaması felanmi var
  20. ESKİBİRDOST

Oyun oynarken ekran donup kalıyor

Ramlari değiştirdinmi yoksa tamir felanmi
Geri