Arama sonuçları: *

• Users: efe kerem
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

Mekanik Klavye önerisi

Klavye almak istiyorum ama hangi klavye alacağımı bilmiyorum beyaz bir klavye istiyorum araştırdım biraz şuan piyasadaki klavyeleri bir iki tane beğendiğim klavye var sizce alınır mı bunlar yoksa 2000 TL civarında daha iyi klavye varsa söyler misinizz?
  2. E

2000 tl max bütçe klavye önerir misiniz??

https://www.trendyol.com/rampage/radiant-k11-beyaz-type-c-baglanti-rgb-puding-tus-mekanik-red-switch-us-gaming-oyuncu-klavye-p-762236947?boutiqueId=61&merchantId=272684 ben bu klavyeyi beğendim ama 2k ya daha güzel klavye var mı önerinizi söyler misiniz??
  3. E

2500 TL klavye önerisi!!

bu markalar iyi mi ki
  4. E

2500 TL klavye önerisi!!

bütçe max 2.5k güzel bir klavye önerir misiniz
  5. E

Monitör önerisi?????

Arkadaşlar monitörden cok fazla anlayan birisi değilim bana yardımcı olabilir misiniz? benım elımde suan 18 inç 60hz monıtor var ve artık son dualarla yasıyor yeni bir tane monıtor alcam cevremdekıler asus tuf un monıtorlerının ıyı oldugu soyledı ama bir sürü modeli var iyi olan modellerden bana...
  6. E

Sarışın erkek nasıl daha yakışıklı olabilir?

Annem kuaför ve bana artık bakımlı ol diye 2 aydır basımı agrıtttı cevremdekılerde kendıne baksan cok yakısıklı olursun falan diyolar ama nasıl bakım yapabilirim yada daha duzgun sac modeli bulabilirim bilmiyorum yardım edebilir misiniz?
  7. E

Öneri Valorant için sistem gereksinimleri

Valorant oynamak istiyorum ama bilgisayar kaldırmıyor ram 4 gb sadece ram alsam oynayabilir miyim?
Geri