Arama sonuçları: *

• Users: Yiğit Koylu
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Y

Arkadaşlarla takılmalık oyunlar

Öncelikle selamlar, güncel indirimlerde Dale & Dawson Stationery Supplies ve Lockdown Protocol almayı planlıyorum. Artık rekabetçi oyun oynamak sıkmaya başladı ve arkadaşlar ile bu tarz takılmalık oyun arıyorum. Epic/Steam platform fark etmeksizin böyle oyun önerileriniz varsa hepsini...
  2. Y

DualSense Şarj olmuyor

Diğer konulara baktım, hiçbiri sorunumu çözemedi. DualSenseX uygulamasını indirdim, PlayStation'un uygulamasını da indirdim şarj hep 0'da kalıyor ve DualSenseX uygulamasında şarj oluyor gibi gözüküyor fakat 0'da kalıyor. Bugün 5 saat PC'de orijinal Samsung kablosu ile şarj ettikten sonra...
  3. Y

PS5 DUALSENSE FC 24 MENÜDE ÇİFT ATLAMA SORUNU

Az önce aynı sorunu bende yaşadım. Pcden FC24 oynarken dualsense şarjı bitti ve şarja taktığım andan beri çift atlamaya başladı. Kabloyu çıkarttım ve sorun çözüldü, hiçbir dualsense uygulaması kullanmıyorum
  4. Y

Çözüldü✓ Max 900 TL'ye Oyuncu Kulaklığı Önerisi

fiyatı yükseltip blackshark almaya karar verdiği için konuyu kapatıyorm
  5. Y

Çözüldü✓ En fazla 700 TL Oyuncu kulaklığı

çözüldü işaretleyecekken yanlışlıkla konuyu yükseltmişim kolumu s yim pardon beyler
  6. Y

Bilgisayarım Corsair Void Elite Stereo modelli kulaklığımın mikrofonunu görmüyor

usb dışında hiç çözümü yok mu ya boş usb slotu fln yok
  7. Y

Bilgisayarım Corsair Void Elite Stereo modelli kulaklığımın mikrofonunu görmüyor

Tekrardan merhabalar, kulaklığın mikrofonu telefonda çalışıyor fakat kulaklığı bilgisayara takınca mikrofonu görmüyor ve bilgisayarın kendi mikrofonunu kullanıyor, driver baktım da stereo için driver yok, nasıl çözerim bilgisi olan varsa söylerse çok memnun olurum
  8. Y

Çözüldü✓ Corsair Void Elite Stereo iade etmeli miyim?

Kulaklık bugün elime geçti, sesi ve mikrofonu gayet iyi fakat çok ağır başımı ağrıtıyor, beklemeli miyim yoksa iade etmeli miyim? iade edersem hangi kulaklığı almalıyım?
  9. Y

Çözüldü✓ Stereo ve Surround kulaklık arasındaki farklar nedir?

tamam sipariş veriyorum o zaman
  10. Y

eyvallah reis, sesin tam olarak nerden geldiğini anlayabiliyor musun mesela arka çapraz vs. hayırlı olsun bu arada
  11. Y

https://www.itopya.com/corsair-void-elite-stereo-siyah-kablolu-gaming-kulaklik_u11304 Bunu almayı düşünüyorum fakat stereo ve surround arasındaki farkı tam olarak bilmiyorum, surround mu daha iyi stereo mu? cs oynamak için bunu almak mantıklı olur mu? veya bu kulaklık yerine öneriniz varsa...
  12. Y

Yardım 20k 22k arası laptop önerisi

ha tamamdır o zaman yanlış bilgi vermeyeyim de
  13. Y

acer nitro 5 serisinde de mux switch yok diye biliyorum yanlışsam aydınlat, bu arada mux switch kaldırmak istiyorsan harici bir ekrana bağlaman lazım, normal mobil 3060ın verdiği performansı alırsın
  14. Y

bana kalırsa evet, fifa 22de 100 fps civarı alıyosam mux switchi olan 3050 ti laptop kullanan arkadaşım 200ü geçiyor diye biliyorum
  15. Y

eğer HP Victustan bahsediyorsan iyi fakat dediğim gibi 3060ın performansını alamazsın. 20K Civarlarındaki 3060lı laptoplarda mux switch olmuyormuş anladığım kadarıyla, sanırım 26 bin ve üstü olan modellerde mux switch var yani 3060a o kadar para verip tam performans alamicaksan 3060ın bir anlamı...
  16. Y

az önce baktım victus serisinde mux switch yokmuş yani 3060a göre düşük performans alabilirsin.
  17. Y

işlemci yeterli olur diye tahmin ediyorum, ama pcnin herşeyini iyice araştırman gerekiyor ben de 3060 laptop aldım ama mux switch olmadığı için 3050den vs. daha düşük fps alıyorum o yüzden fps ile ilgili çoğu şeyi yapabilirsin, yazılım ve render konusunda sıkıntı çekmezsin iyi şekilde yaparsın...
  18. Y

tamamdır hocam bir daha olmaz kusura bakmayın
  19. Y

önerin için teşekkürler kral ama baktım da 850 tl civarlarındaymış pek sanmam onu alacağımı, 500e almaya düşünüyodum pek bi seçenek yok 700e öyle çıkarttım
  20. Y

ona 500 tl yazmıştım başka cevaplar gelmişti belki cevapları görüp yazmayanlar olur diye düşünmüştüm yanlışım varsa kusura bakmayın
Geri