Arama sonuçları: *

1. H

55 K BÜTÇELİ LAPTOP ÖNERİSİ

gigabyte a16 i7 le olan versiyonunu öneririm
  2. H

Fiyat Performans Laptop Önerisi Yapabilecek Varmı

merhaba elimdeki masaüstünü satip bi pc almak istiyorumda 40-60 k arası cok oyun oynamicam üniye gideceğim elimle taşımak icin lol-cs-valo tarzi oyunları + bi kaç story oyunlarınıda akıcı olursa sevinirim kendi monitör hz ile oyundaki fpsler uyumlu olursa sevinirim teşekkürler
  3. H

Çözüldü✓ Bilgisayarimi 2. Elden Satmak İstiyorum ama Kaç Lira Eder Acaba Bakarmısınz

gokay cok teşekkür ederim hocam zamanını ayırdığın icin ve diğer herkesede teşekkür ederim
  4. H

Çözüldü✓ Bilgisayarimi 2. Elden Satmak İstiyorum ama Kaç Lira Eder Acaba Bakarmısınz

o civarlarda laptop tavsiyeniz varsa yazarsan sevinirim oyun oynamayı bırakıyorum gibi cok oynamicam üniye başlayacağim icin varsa fiyat performans önerirseniz sevinirim
  5. H

satip üstüne biraz para koyup [H3 id='Gigabyte+A16+sn+alcamda+laptop+olarak']Gigabyte A16 sını alıcamda laptop olarak[/H3]
  6. H

25 k ya koyayim o zman peki ilk defa siteye koyucamda direk kasayi mi atayim yoksa parça parça mı kutuları felanda duruyor atmadım :D
  7. H

yok ya sadece satip laptop almak istiyorumda ne kadar sa piyasası ona gitsin istiyorum :D
  8. H

monitör [H3 id='Asus+TUF+Gaming+VG247Q1A+23.8+1+ms+Full+HD+165+Hz+Oyuncu+Monitr']Asus TUF Gaming VG247Q1A 23.8" 1 ms Full HD 165 Hz Oyuncu Monitörü[/H3] (2 yorum) akakcede 17k gözüküyor
  9. H

istanbula yakınım kocaeli sınırı kasa + monitör ne kadar sence bi sorun yaşamadım pc de fps lerde iyi akıcı 2-3 sene oldu
  10. H

anakart asus prime h610-k d4 ram ise 16(8X2) gb ram ddr4 ekran kartı 3060 ti işlemci i5 10500 hafiza ise : wd blue sn570 500gb (2-3 YİL OLDU ALALI HİÇ TEKNİK SERVİSE GİTMEDİ KASA BİLGİSAYAR YANINDA 165 HZ TUFF GAMİNG İDE VERİCEM TOPLAM FİYAT NE KADAR OLUR ACABA)
  11. H

15.000 Lira bütçe yayin açabilcek pc öneri

Arkadaşlar 15.000 bütçem var bunla yayin acabilcek bi sistem önerisi yapabilirseniz çok sevinirim arayada bi monitör sıkıştırırsanız iyi olur saolun. :)
Geri