Arama sonuçları: *

• Users: euedaigreet
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

Yardım Ekran kartımdna görüntü alamıyorum

4 5 yıldır böyle kullanıyorum valla sorunu çözemedim ama anakarttan bağlayınca ekran geliyo ama ekran kartından alamıyorum tamircide adam taktı direk çalıştı sorun bende artık kablodamı sorun nerde bilmiyorum
  2. E

tekrar kontrol ettim dedigim gibi 750 ti da öyle bişey yok keşke olsada taksam yeni kablo sipariş etcem berki olur diye 1774889858 istersenizx sixze fotografını atıyım ekran kartımın
  3. E

anakarta takılıyo ama dediğinxz şey öyle yapsam olurmu anakarta taksam güçe taksam bu kabloyu
  4. E

ekran kartım yok malesef dediğim gibi eski bi ekran kartı
  5. E

ekran kartında takabilecgım bir yer yok ama ben eskidende ekran kartını ana karta oturtuyodum öyle çalışıyodum elimde güç kablosu var ama takabilcegım bi boşluk yok ekran kartında en azxından anakarta takılıyomu acaba 1774887515 a ana kartta takılabilcek yer buldum deniyimm sizce
  6. E

güç kablosu yokki direk anakarta oturtuyom ekran kartını
  7. E

kablo anakartıdan görüntü veriyo ekran kartına vermiyo gene 2 ayrı kablo denedim olmadı
  8. E

ama 2 ayrı pcde denedim evde gene olmadı 1774886156 deniyim hemen arkadaşllar valla çözemedim 2 ayıdr tamircinin tak diye takıp çalışması ayrı bi garıbıme gitti 1774886236 ekran kartının fanı dönüyo ama işte görüntü gene gelmio
  9. E

hayır sadece ekran kartımı ve vga dönüştürücümü götürmüştüm
  10. E

anakarttan görüntü alabiliyorum ama ekran kartından görüntü alamıyorum 2 adet kasada denedim gelmedi televizyonda denedim gene gelmedi tamirciye götürdüm ekran kartını tıık diye açıldı eve geldim gene açılmadı sebeb nedir gtx 750 ti kullanıyorum vga girişli
  11. E

50bin tl 2024 11bin km tvs jüpiter 125 iyi mi?

arkadaşlar aydında yaşıyorum 1 haftadir ilanları kontrol ediyom 11bin km tvs jüpiter alıcam 50 bin TL'ye iyi mi? sizce öneriniz varmı bakımları yetkili servisinde yapılmamış adam normal yaptırmış 2 binde 1
  12. E

Trafik sigortam ne kadar çıkar

hepinize teşekkür ederim aklıma iyi kötü bi fikir oldu en azından arkadaşlar
  13. E

Trafik sigortam ne kadar çıkar

merhaba arkadaşlar aydında oturuyom kuryelik yapmak için 125 cc tvs jüpiter almak istiyorum fakat trafik sigortam ne çıkar bilmiyorum ilk defa araç alıcam konuyu bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
  14. E

Bu 2.el sistem alınır mı??

anladım teşekkür ederim yardım için
  15. E

sıfırlarını fln hesapladıgımda 45 k tutuyodu 2.el piyasası düşük ozmn baya
  16. E

2.el bi sistem bu arada
  17. E

bu sistem alınır mı? fiyat 28500 diyo arkadaşlar ilk yüksek sistemim olucak emin olamıyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler İşlemci : Amd Ryzen 5600 Stok Ana Kart: Asus Prime B550 MK Ram : Kingston Fury Beast 16 GB DDr4 Ekran Kartı : Asus Dual Radeon 6700XT 12 GB SSD : Kingston...
  18. E

A2 ehliyet var b içinn yazılı sınava girmem gerekiyomu

teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz
  19. E

A2 ehliyet var b içinn yazılı sınava girmem gerekiyomu

a2 ehliyetim var b ehliyet için yazılı sınava girmem gerekiyormu yoksa sadece direksyon sınavınamı giricem?
Geri