Arama sonuçları: *

• Users: Colluthus
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. C

2500-3500 fiyat aralığında Monitor önerisi

Yeni bir sistem topladım RTX 3060 TI 12 GB i3 12100F buna monitor almak istiyorum şimdi ki monitorum eski olduğundan bağdaştırıcı ile kullanıyorum bu da güzel bi performas vermiyor bu fiyat aralığında monitor önerisi.
  2. C

Hazır Sistem Önerisi

DA'nın geçen günlerde paylaştığı HP'yi alabilirsin harika bir PC
  3. C

12000 TL'ye Bu Sistem Alınır Mı?

max bütçem 12 bin daha fazlasına çıkamıyorum 1658229665 Benim yakınımda bilgisayarcı falan yok birde ben pc toplamak parçaları birleştirmek falan anlamıyorum bir kere denedim parçayı mahvettim ama eline sağlık çok teşekkür ederim bunlara göre hazır sistemlere bakmaya çalışcam <3
  4. C

yani sistem iyi beni uzun süre götürebilir, birde biraz fazla oluyorum ama bu site güvenilir midir
  5. C

God of war gibi oyunlarda kasma vs. yapar mı yani yeni nesil oyunları oynayabilir miyim 1658229022 ne gibi biraz açıklar mısınız?
  6. C

https://www.tebilon.com/amd-ryzen-5-4500-sapphire-rx-6500xt-msi-b450m-a-pro-max-xpg-512gb-xpg-16gb-/ sistem bu sistemde ryzen 4500 yerine 5500 rx 6500 yerine rx 6600
  7. C

İlk Defa Bilgisayara Alacağım Sistem Önerisi

Evet güzele venziyor deniyeceğim bir kaç yerden borç alıp
  8. C

Ona baktım lakin bütçemi fazlası ile aşıyor
  9. C

Bilmiyorum ama öyle diyolardı elinizde hazır sistem linki varsa atabilir misiniz? 1658182834 pek beklemek için fırsatım yok ondan dolayı biraz acele ediyorum bu parayı anca biriktirdim biraz savurgan biriyim 1-2 defa pc için parak biriktirdim en sonunda mekanlarda bitti :D
  10. C

yani biraz aşabilir problem yok rx 6600 için arkadaşlarım bana ısınma sorunu var diyolar ama 1658182677 Yani bu sürede gerekli güncellemeleri yaparım sistem için yükseltme olur vs vs
  11. C

Abilerim,kardeşlerim elimde 12 bin TL civarında bir para var ve bu paraya bir sistem almak istiyorum ancak pek anlamıyorum bana yardımcı olabilir misiniz 4-5 sene idare edebilecek güçlü sağlam bir sistem önerirseniz sevinirim
Geri