Arama sonuçları: *

• Users: okanaras
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. okanaras

Yardım monitor ghosting testi için yardim

Merhaba arkadaslar, ghosting testi yaptim ama iyi mi sonuc kotu mu bilemiyorum gorselini veya fotogragini atsam bilgisi olan yardimci oalbilir mi?
  2. okanaras

Yardım LENOVO LEGION R25I-30 MONITOR GHOSTING VAR MI?

Arkadaslar selamlar monitoru yeni aldim. Ghosting falan var mi bilen yardimci olabilir mi? Bir de bu monitor un wkran ayarlari nasil olmali biraz goz yoruyor laptop un ekrani gibi degil https://hizliresim.com/mcbdmtq
  3. okanaras

Yardım Lenovo legion monitor hz ayarlama

Dp kablo girisi yok maalesef. Peki kurmam geteken driver vs var mi pek bilgim yok bu konuda
  4. okanaras

Evet
  5. okanaras

Arkadaslar merhaba, yeni monitor aldim bu sabah kuruluumunu vs falan yaptim. monitor 165 hz oc ile 180hz de oluyor ama ben ayarlara girdigimde sadece 120 hz goruyorum. Driver falan mi eksik acaba yardimci olabilir misiniz
  6. okanaras

Öneri LENOVO LEGION R25I-30 24.5" MONITOR

Tesekkur ederim 🙌 Dediginize katiliyorum monitor isi sans isi tamamen. Elbette bazi markalar bu konularda daha hassastir fakat gerek butceye uygunlugu sebebiyle, gerek insanlarin geri donuslerinin cogunlukla olumlu olmasi satin almama sebep oldu. Pek sorun yasayacagimi zannetmiyorum ama umarim...
  7. okanaras

Öneri LENOVO LEGION R25I-30 24.5" MONITOR

Pesin 4.900, 12 ay taksitle kuponlarla vs 5.107 tl ye alabiliyordum. Cok arastirdim gerek forumda gerek baska yerlerde ozellikle burda cokca konusu da acilmis ve cokca da ovulmus. Dayanadim dun aksam siparisi verdim. 12 ay boyunca 417₺ oduyorum + 150 tl de hediye kupon verildi siparis dolayi. Az...
  8. okanaras

Öneri Monitor icin yardim!

Arkadaslar selamlar, moniterlere pek hakim degilim, linktekiler hk bilgisi olan yardimci olabilir mi? Butceyi 5.000 e kadar cikarabilirim. Su anki kullanim amacim ise tamamen yt dan veya farkli platformlardan kod yazarken ikide bir sekme degistirmemem. Ilerki zamanlarda duzgun bi kasa ve...
  9. okanaras

BU LAPTOP ALINIR MI ARKADASLAR??

Aga oncelikle donuslerin icin cok tesekkur ederim. Bu ikisi arasindaki 1k lik fark ne
  10. okanaras

Is-okul arada sirada oyun
  11. okanaras

15-17 civarlarina kadar butcem var. 19a f/p olarak tavsiyen varsa alabilirim 1667075230 Hocam butce 17k kullanim amaci cogunlukla okul-is, arta zaman olursa da oyun.
  12. okanaras

17k civarlqrimda butcem var tavsiyeni alabilirim
  13. okanaras

Cok arastirdim ama ne yorum ne de inceleme videosu gordum. Bilgisi olan arkadaslar bu laptop alinir mi? Butcem 17bin tl ye kadar var tavsiyenizi de alabilirim...
  14. okanaras

15 bin TL'ye kadar f/p laptop onerisi

Arkadaslar merhabalar butcem bu kadar onerebileceginiz laptoplari bekliyorum, herkese iyi forumlar
  15. okanaras

Çözüldü✓ Lenovo Laptop Açilmiyor, Şarj Almiyor

Adaptör de sıkıntı varmış. Yenisi ile sorun çözüldü
  16. okanaras

F/P açısından linkteki sistem önerilir mi

Teşekkür ederim yanıtınız için, değerlendireceğim söylediklerinizi
  17. okanaras

Amd ekran kartlarına önyargımı kıramıyorum. Abdullah abinin önceki 10k lık sistemini bile o yüzden es geçtim. :(
  18. okanaras

Arkadaşlar merhaba, linkteki sistem sizce iyi mi, f/p açısından fiyatını hakediyor mu? Bütçem 20k tavsiyelerinizi de alabilirim. **Abdullah abinin yarınki sistemini de gördükten sonra karar vereceğim...
  19. okanaras

Linkini koyduğum sistemi düşünüyorum. Almalı mıyım?

20k bütçem var tavsiyen varsa alabilirim.
  20. okanaras

Çözüldü✓ Lenovo Laptop Açilmiyor, Şarj Almiyor

Kısa devre ile 3-5 dakikalığına açtım fakat verilerimi almadan yarıda kesildi. Umarım adaptör de sıkıntı vardır.
Geri