Arama sonuçları: *

• Users: Ysfksgllu
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Y

R5 5600-Rx 6600 Darboğaz Yapabilir Mi?

Bu ve bunun gibi sistemlerin fiyatları hep bu aralıkta fiyatları başka bir model yok ki 1658307841 Aslında kararsız kaldığım 2 sistem var ve her ikisinede ryzen 5 5600 işlemci takılı halde almak istiyorum ama hangisini tercih etmeliyim ona karar veremiyorum ve 3060 lı sistemin o fiyat farkına...
  2. Y

Teşekkür ederim iyi günler dilerim size <3
  3. Y

Almak istediğim sistemin görselini atıyım düşüncelerini belirtir isen sevinirim ryzen 5 5500 yerine 5600 takıcam
  4. Y

Hazır sistem alacağım için anakartı saydığım 2 model harici değiştiremiyorum bütçem bunlara yetiyor sadece maalesef ki keşke dediğin gibi msı ın anakartını kullanmak daha sağlıklı olucaktır ama asusun saydığım bu 2 model anakartı da yeterli derecede iş görür diye düşünüyorum
  5. Y

2.500 ve 3.000 arası anakart için ram de 16 gb yapılıcak 1658265536 Teşekkür ederim<3 1658265681 Teşekkür ederim<3 1658265730 Ben bu anakart işe bir sorun yaşar mıyım peki?
  6. Y

Ryzen 5 5600 işlemcisi ile Asus Radeon RX 6600 ekran kartını. Asus Prime B550M-K Gaming Anakartına taksam bir dar boğaz yapma şansı olur mu yada daha iyi bir anakarta takmalımıyım örnek verir isem Asus Prime B550M-A WIFI II Gaming hangi anakartı kullanmalıyım sorunsuz şekilde dar boğaz yapmasını...
  7. Y

Hangisini Önerirsiniz Hangisini Tercih Etmeliyim?

Senin önerdiğin bu aralıkta bir sistem varmı peki ? Var ise beni yönlendirir misin
  8. Y

Görüşün için teşekkür ederim
  9. Y

Bütçemi çok fazla zorlamadan alabiliyor olsam düşünmeden alıcam fakat çok zorluyor
  10. Y

Hangi Sistemi Satın Almamı Önerirsiniz?

Bütçem 17 bin tl lik sistemi zorlayarak alabilir 2-3 ay ekmek yemeden su içmeden alabilirim fakat diğer sistemleri daha rahat şekilde alabiliyorum sizce en iyisi hangisi olur en iyi fiyat performans olarak hangisini tercih etmeliyim veya daha iyi bildiğiniz sistemler var ise yardımcı olur iseniz...
  11. Y

Bütçem 17 bin tl lik sistemi zorlayarak alabilir 2-3 ay ekmek yemeden su içmeden alabilirim fakat diğer sistemleri daha rahat şekilde alabiliyorum sizce en iyisi hangisi olur en iyi fiyat performans olarak hangisini tercih etmeliyim veya daha iyi bildiğiniz sistemler var ise yardımcı olur iseniz...
Geri