Arama sonuçları: *

• Users: Egementalist
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

İyi Bilgisayar İle Az Fps Alıyorum

bilmiyorum bir alakası var mı ama oyun oynarken yaşadığım sorunlar oluyor fps dropların yanı sıra örneğin oyun bazen resmen kitleniyor donmuyor ama oyundan çıkmak için kullanılan hiçbir tuş kısayolunu kullanamıyorum windows tab alt tab gibi ya da alt tab attığmda ekran renkli bi biçimde...
  2. E

değişen bir şey olmadı malesef
  3. E

denemiştim işe yaramamıştı ama tekrar deniyorum şimdi hp nin sitesindeki nvidia sürücüleri 2 yıl geride yine de ordan mı yüklemeliyim
  4. E

ve bu yöntemle yüksek performansı ya da güç tasarrufunu seçsem de hiç bişey değişmiyor
  5. E

aynı sorunla minecraftda da karşılaşmıştım ve bu yöntemi hem diğer oyunlarda hem de minecraftta denedim ancak değişiklik yaratmadı
  6. E

evet 60 ancak izlediğim çoğu fps testi videolarında oyun çok daha akıcı ve daha yüksek aynı sistem özellikleriyle hem vsync kapalı olduğu için etki ediceğini sanmıyorum fpsi sınırlamasına aynı zamanda nvidia ekran kartımı aygıt yöneticisinden devre dışı bıraktığımda aldığım fps değişmiyor neden...
  7. E

Sistemim R5 3550H işlemci, GTX1650 ekran kartı ve artı olarak Amd radeon vega 8 entegre ekran kartım var. 16 gb Ram ve 256 gb ssd işletim sistemi ssdye kurulu, Windows 10 pro kullanıyorum. problem şu bilgisayarda herhangi bir fps kısıtlama ayarı mevcut değil ne oynadığım oyunda (League Of...
Geri