Arama sonuçları: *

• Users: HipsterZ
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. HipsterZ

Yardım Gta 5 legacy fivem hatası

yönetici olarak çalıştırdım bu seferde yönetici olarak çalıştırma diyor
  2. HipsterZ

Yardım Gta 5 legacy fivem hatası

merhaba arkadaşlar fıvem indirdim ama hata veriyor sorunu araştırdım çözüm bulamadım hata görselde var
  3. HipsterZ

Capcut otomatik para çekti nasıl geri alırım

capcut otomatik para çekti kredş kartımdan bilgim dışında işlem provizyonda gözüküyor bankayı aradım bilgim dışında olduğunu söyledim param iade olurmu veya geri alma şansım varmı şşuan iptal ettim ve 2026 12 aya kadar abonelik duruyor
  4. HipsterZ

900 km motorda arıza(n250)

motorda hiçbir sorun yok sadece stop ederken kahkaha sesi gibi ses geliyor birde 4000 devirden sonra granajlardan aşırı ses geliyor 1736364834 gelen granaj sesi motorun sesinden de çok
  5. HipsterZ

reis servise götürdüm durumu anlattım sesi dinledi direk valf sesi dedi kulağnı kullandı herehangi bir ekipmanla ölçmedi 1736364561 canımı sıkan 0 motor alıp 1km olmadan blok açılcakmı o
  6. HipsterZ

pulsar n250 modelini aldım 900km de olmasına rağmen sesinden şüpelenip servise götürdüm valf ayarı yapılcak diyip yarın gelmemi söyledi ne yapöalıyım nelere dikkat etmeliyim tavsiyeniz ne 0 motorda 1k km olmadan bu sorun olması normalmi
  7. HipsterZ

Steam cloud kullanarak indirdiğim save dosyasını nereye atıcam

steam cloud kullanarak indirdiğim save dosyasını nereye atıcam oyun :Beyond Two Souls 25 aralıkda oynadım enson 2-3 saat gibi bir kayıp var
  8. HipsterZ

Çözüldü✓ 10K HAZIR SİSTEM LAZIM

matıklı olan o ama tanıdığımın durumu pek yok taksitli alacağı için sıfır alması gerekiyor
  9. HipsterZ

REİS HAKLISIN AMA TANIDIĞIM 10K BÜTÇE VEREBİLDİ APU SİSTEM DÜŞÜNDÜM AMA YİNE BULAMADIM
  10. HipsterZ

TAKSİTLE ALINABİLECEK TOPLAMA BİLGİSEYAR 10K BÜTÇEM VAR NAMA NE ÖNERİRSİNİZ TEŞEKKÜRLER.
  11. HipsterZ

Yardım N250 ve ns 200 arasında kaldım hangisi alınır?

uzun yol deneyimi
  12. HipsterZ

🔥İndirim Ryzen 5 5600 2999 tl

alıcak arkadaşları bilgilendirim bilmeyenler için tray demek kutusuz ve fansız geliyor bilginize güncel kullandığım işlemci tavsiye ederim bende tray almıştım.
  13. HipsterZ

uzun yol performanı nedir
  14. HipsterZ

knk neye dayanarak n250 bloğu daha sağlam dedin
  15. HipsterZ

çin'e bulaşmamak doğru tercih olduğunu düşünüyorum 1731001320 n250 bloğu ns 200 kadar sağlammı bilgisi olan varmı
  16. HipsterZ

ns200 ug daha teknolojik ama n250 tipi daha çok hoşuma gidiyor sizce hangisini almalıyım
  17. HipsterZ

black cat arka göbek

sa kuba black cat markalı motorum arka göbek dağıttı yeni göbek bulamıyorum nerden bulabilirim 2 kişi buldum yüksek fiyat çekti en kötü göbeği nerde tamir ettirebilirim?
  18. HipsterZ

Çözüldü✓ Asus Rog Strix GO 2.4 USB-C (alınır mı?)

kulaklığı aldım 1 haftadır kullanıyorum tek sorun 7.1 de iken müzik dinleyince ses kalitesi düşüyor kulaklık pedleri gayet yumuşak kalitesini hissetiriyor ama aman aman bir kulaklık değil 2 k için fiyat performans şarj konusunda baya iyi hızlı doluyor baya da kullanıyorum 1712263886 tek sorunu...
  19. HipsterZ

Öneri internet direği tamiri

internet direği aracın çarpması sonucu yıkıldı türk telkom kullanıcısıyım tahmini ne zaman yaparlar bilgisi olan varmı veya süreci nasıl hızlandırabilirim
Geri