Arama sonuçları: *

• Users: muhammet9006
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

Müşteri temsilciligi yapıcam leptop önerin lütfen

i5 olsun 8gb veya 16gb ram istiyorum iyi kötü ucuz bir şey önerebilir misiniz
  2. M

Kasam hakkında bilgi ve ekran kartı önerisi

Kasamın özelliklerini aşşağıya yazdım nvdia ekran kartına geçmek istiyorum özellik açısından felan daha iyi ama çok bir bütcem yok birde sıvı soğutucu ramıda 32gb yapmak istiyorum bütcem ne olması gerekiyor ekran kartını aynı seviyeede bir nvidia ekran kartına geçirmek istiyorum ama bütcemin ne...
  3. M

6800 Karşıtı nvidia ekran kartı?

görüntü böyle sanki ekran lekeli gibi geliyor bundan dolayı değişecektim zaten
  4. M

teşekkürler bi deneyeyim hemen
  5. M

Rust' oynarken fps güzel ancak nvidia kullanan arkadaşımdan görüntü alırken kat kat ilerde nvidia hem youtube felan yapmayı düşündüğümüz için çok ileride görüntü açısından
  6. M

fiyat açısından 2.el alacağım da hangisini almalıyım sizce
  7. M

6800 gibi fps veren nvidia kartı varmı varsa hangisi?
  8. M

Hiçbirşey yapmadıgım halde işlemcim 65derece

halen 60 70derecede
  9. M

indirdim ancak derecesini bulamıyorum nerede yazıyor acaba tam tarif etme şansın mevcut mu 1733745481 1733745489 bu normal mi
  10. M

google skype var %4 %4 kullanıyor başkada yok işlemcimle ilgili bi sorun var muhtemelen 1733744932 i5 12400f ve rx6800 işlemcim ve ekran kartım bunlar
  11. M

3gün önce format attım ondan sonra oldu ne olduysa driver güncellemesi yaptım armoury crate kullanıyorum ordan bakıyorum hep %60 dereceyi gösteriyor yardımcı olabilecek varmı
  12. M

2.MONİTÖR ALDIM ANCAK BAĞLAYAMIYORUM

var ama kasamda 2. hdmı girişi yok 1hdmı 3 adet displayport girişi mevcut
  13. M

hocam 2.cide hdmı ve displayport baglı monitör hdmı kasa displayport
  14. M

1.monitörüm hdmı hdmı baglı 2.cide hdmı monitör bağlaştırıcıyla ekran kartıma display girişi vardı onu taktım ondan dolayı bi sıkıntı yaşıyor muyum acaba 1713529838
  15. M

kapattım kapattım yanlışlıkla yanlış yerde açtım diye bidaha açmıştım 1713529753
  16. M

2.monitör aldım ancak bağlayamıyorum

seçiyorum ancak geri eski haline dönüyor çünki 2.ekranı görmüyor herşeyi daha yeni 0 aldım bi sıkıntı çıkma ihtimali yoktur diye düşünüyorum
  17. M

bilgisayar açılınca 2.ekran kapandığı için 2. ekranı görmüyor onu anlamadım algıla diyorum yok diyor
  18. M

2.monitör aldım ancak bağlayamıyorum

2.ekranı aldım ancak ikisini takınca çalışmıyor windows yerine kadar 2.ekranım geliyor sonra tak 1.ekrana geçiyor 2.ekran no sinyal diyor kabloları felan ekranı daha yeni 0 aldım 1.ekran 120hz 2.ekran 100hz ikisini eşitledim 100hz yaptım ancak açılmıyor dedigim gibi windows yerine kadar 2.ekran...
  19. M

2.ekranı aldım ancak ikisini takınca çalışmıyor windows yerine kadar 2.ekranım geliyor sonra tak 1.ekrana geçiyor 2.ekran no sinyal diyor kabloları felan ekranı daha yeni 0 aldım 1.ekran 120hz 2.ekran 100hz ikisini eşitledim 100hz yaptım ancak açılmıyor dedigim gibi windows yerine kadar 2.ekran...
Geri